Home Diverse Servicii de contabilitate moderna cu www.contabuc.ro

Servicii de contabilitate moderna cu www.contabuc.ro

48
0

Contabilitatea a fost, este si va ramane intotdeauna un factor de mare importanta in ceea ce priveste stabilitatea unei firme de orice forma, PFA, IMM, SRL-uri, SA-uri si asa mai departe. Desi romanul a fost invatat de mic sa se descurce singur, atunci cand ajungi la un nivel destul de avansat cu o firma, e nevoie de specialisti. Stiu ca nimeni nu vrea sa dea bani, insa e nevoie de pareri avizate in ceea ce priveste contabilitatea, nu putem sa ne pricepem la toate. Sa nu mai zic de faptul ca pentru a fi contabil, te duci la scoala vreo 4 ani de zile, la facultate. Oricat de autodidacti am fi, tot avem nevoie de profesionisti.

Afacerea sufera pe termen lung daca nu te concentrezi pe lucrurile importante

Sunt de parere ca nu te poti concentra 100% pe dezvoltarea afacerii daca nu externalizezi putin serviciile care-ti ocupa timp. Contabilitatea este un serviciu care se poate externaliza si care trebuie luat in serios. Nu mai suntem in vremurile cand fiecare patron tinea contabilitatea prin caiete si registre pe-acasa. Sunt alte legi, sunt alte vremuri si trebuie sa fim si noi la curent cu ultimele noutati. In plus, atata timp cat apelezi la o firma de specialitate in ceea ce priveste contabilitatea, vei avea siguranta ca nu exista greseli. E foarte simplu sa iei amenzi de la institutiile statului cu putere de control fiscal daca nu esti in regula cu contabilitatea sau daca exista greseli…

Unde vom gasi o firma de contabilitate serioasa?

Pe www.contabuc.ro veti gasi o echipa tanara si foarte bine pregatita in contabilitate, capabila sa tina contabilitatea le orice tip de firma. E nevoie de asemenea firme pentru ca vremurile pe care le traim dupa cum spuneam necesita o contabilitate foarte bine pusa la punct. In plus, din ce in ce mai multi antreprenori apeleaza la proiecte cu fonduri europene. Ei bine, aceste proiecte au la randul lor nevoie de o contabilitate foarte buna si foarte corecta intrucat sunt verificate din scoarta in scoarta. Stim cu totii cum sunt romanii cand vine vorba de bani pe care nu trebuie sa ii mai dea inapoi, nu?

Fara superficialitate in contabilitate

Nu as vrea sa transmit ideea cum ca romanii sunt hoti si din aceasta cauza e nevoie de o contabilitate superioara si foarte bine pusa la punct. Pur si simplu romanii nu prea sunt invatati sa faca lucrurile ca la carte chiar si atunci cand vine vorba de bani dati aproape degeaba fara a fi rambursati. E nevoie de un sprijin aici si e nevoie de seriozitate occidentala. Nu e loc de superficialitate sau de ideea ca trebuie sa scutim un ban astfel incat sa ne ramana noua mai mult… Nu, nu e loc de asa ceva. Apelati intotdeauna la servicii profesioniste de contabilitate si evitati astfel surprizele neplacute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here