Am lansat Cricul.ro

De multa vreme am tot zis ca fac un blog auto pe care ulterior sa il transform intr-un site tip magazine si sincer sa fiu nu am prea avut timp de asa ceva. De fiecare data cand vine finalul de luna devin foarte aglomerat in ale scrisului si nu mai am timp de aproape nimic. Mi-am facut timp o zi ca sa pun pe picioare cricul.ro, un site cu informatii utile si stiri din lumea auto.

Am facut si o sectiune de mecanica unde voi posta diverse tutoriale venite din partea celor care se pricep cu adevarat la mecanica, nu va imaginati ca ma apuc eu sa inventez subiecte de genul. Nu sunt mecanic si nu am cum sa scriu despre mecanica din moment ce nu ma pricep. Acolo rubrica va fi completata de altcineva, un tip care a lucrat si lucreaza in domeniul service auto.

Cricul.ro va fi destinat si soferilor profesionisti

La categoria Soferi Profesionisti imi propun sa aduc ultimele noutati din domeniul transportului national si international de marfa precum si informatii utile in legatura cu legislatia si procedurile obtinerii de atestate, licente de transport, etc… Acea sectiune o voi aborda putin mai tarziu, intrucat deocamdata am o lista lunga de subiecte destinate soferilor amatori din Romania.

Peste cateva saptamani o sa lansez si primul concurs pe Cricul.ro (sa nu radeti de numele ales, ca mi-a luat ceva pana sa vin cu el :D), o sa ma ocup mai intai de popularea cu cateva articole destul de bune si cred ca la inceputul lunii decembrie o sa organizez un concurs destinat soferilor atat amatori cat si profesionisti, asa ca tineti aproape. O sa dau mai multe detalii la momentul potrivit.

cricul

Leave a Reply