STOP atentatelor!

Nimeni nu isi doreste teroare nimeni nu isi doreste atentate teroriste. Probabil ca toata lumea se intreaba de ce exista acesti nebuni care se arunca in aer legati bine cu o centura cu explozibil. De ce exista nebuni care pun bombe si alte minuni. Nimeni nu stie exact si cred ca toata lumea pune aceste evenimente in seama unor oameni cel putin nebuni. Nici macar fanatici religiosi nu sunt pentru ca absolut nici o religie din lume nu iti spune ca ucizi, din contra, iti interzic acest lucru.

Oamenii dezaxati au creierele spalate si nimeni nu stie cu adevarat de ce se doreste islamizarea lumii, de ce se doreste impunerea unei legi vechi, inapoiate dupa ce am evoluat atat de mult. Ma uitam la TV in urma cu cateva zile si era un interviu cu ceva seic ISIS care spunea ca toate tarile din Estul Europei au fost candva state musulmane si din aceasta cauza ar trebui reislamizate. Adica frate, dupa ce ne-am chinuit 2000 de ani sa evoluam, nebunii vor sa ne intoarcem la anul 50 cand se omorau cu pietre oameni

Nu exista asa ceva si oamenii nebuni ar trebui internati in sanatorii, nu lasati liberi prin lume. Cred ca e mult mai important sa prevenim atentatele de cat sa transformam totul intr-o conspiratie si astfel sa ajungem ca in situatia de fata, sa nu mai iasa nimeni pe strada in Belgia de frica atentatelor. Nu. Oamenii nebuni trebuie internati sau lichidati daca sunt irecuperabili. Asa cum ei lichideaza mii de oameni nevinovati din cauza nebuniei lor, merita aceeasi soarta. STOP atentatelor teroriste, STOP inutilitatii.

Aceste atentate sunt de-a dreptul inutile pentru ca nimeni vreodata nu se va supune acestei islamizari prin frica si forta, atentate, bombe si explozii. Nimeni, niciodata. Oamenii vor sa fie liberi si moderni, nu legati si inapoiati.

Leave a Reply