Home Gandurile mele Ti-a expirat perioada de Trial Corel Draw? Iata cum o poti prelungi

Ti-a expirat perioada de Trial Corel Draw? Iata cum o poti prelungi

2015
0

Asta-i metoda saracului bineinteles, ca nu toti avem sute de euro ca sa dam pe asemenea programe ce ne sunt destul de utile totusi. In cele ce urmeaza o sa prezentam cum poti folosi Corel Draw pe perioada nedeterminata dupa ce expira perioada de testare- trial. Cand instalezi softul prima data pe PC ai 30 de zile de testare dupa care esti nevoit sa cumperi un serial ca sa poti salva creatiile. Programul se deschide, insa nu poti salva absolut nimic. Asadar, haideti sa vedem care sunt pasii de urmat pentru a putea beneficia de inca o perioada de trial de 30 de zile fara sa reinstalezi Windows-ul…

  1. Dezinstaleaza Corel Draw
  2. Restarteaza PC-ul
  3. Intra in Start – Run – scrii regedit
  4. In bara de meniu de sus de la regedit ai optiunea find. Scrii acolo corel
  5. Stergi tot ce iti indica rezultatul cautarii si contine cuvantul corel. Ai optiunea Find Next ca sa nu scrii de fiecare data corel.
  6. Dupa ce cautarea nu iti mai gaseste nimic care sa contina acest cuvant, restarteaza PC-ul
  7. Instaleaza din nou Corel Draw si vei vedea ca il poti activa din nou pentru 30 de zile drept trial

Da, e gaselnita omului sarac, insa va garantez ca functioneaza. E metoda tiganului, insa intr-o tara saraca in care salariul minim pe economie este 777 lei, e clar ca nu ne putem permite sa le cumparam cu licenta, din pacate. Se pare ca aceste programe nu au fost concepute pentru Romania, insa sper ca in viitorul apropiat sa creasca nivelul de trai si la noi astfel incat sa ni le permitem si noi cu licenta si toate cele. Masluirea perioadei de trial nu inseamna piraterie, e doar o gaselnita a omului sarac.

Previous articleDe ce nu o sa incerc niciodata afilierea prin Profitshare
Next articleCat sunteti dispusi sa platiti pentru o calatorie in strainatate? Macar City Break…
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here