Home Gandurile mele Cea mai saraca tara din Europa cu cele mai mici salarii plina...

Cea mai saraca tara din Europa cu cele mai mici salarii plina de BMW, Audi si Mercedes

380
0

Ma uit pe strada si ma cuprinde una er de indignare. Pur si simplu sunt complet dat pe spate de ce se intampla in jur. Cica suntem cea mai saraca tara din Uniunea Europeana, insa cand te uiti pe strada vezi numai masini straine, luxoase, numai masini de peste 10.000 de euro si stai si te intrebi cum e posibil ca cei care cumpara asemenea masini sa si le achizitioneze atata timp cat salariul minim pe economie este undeva la 800 de lei net, bani in mana. Te uiti pe marginea strazii si vezi numai case si vile.

Iti dai seama imediat cine le are si cum le-a cumparat cand auzi din masina ca rasuna manelele, cand il auzi pe individ ca vorbeste la poarta si e analfabet si asa mai departe. Totul e o furaciune si o hotie in tara asta din pacate. Analfabetii sunt cei care sunt dispusi sa isi riste libertatea pentru bani, neavand alternative si iata ca ajung incet incet sa conduca un oras intreg. Pai ce? Ne plangem de analfabeti la Severin cand Vanghelie a fost ditamai de primar de sector de Bucale? Neah…

Nu trebuie sa se mai mire nimeni ca lichelele au bani si omul de rand traieste cinstit de azi pe maine. Fiecare este liber sa faca absolut ce doreste cu viata lui si eu imi doresc sa vina acele clipe cand toata lumea va da socoteala si pentru ultimul pix pe care il are pe birou. Sper sa vina si la noi vremurile in care in momentul in care o sa iti permiti o masina mai scumpa de 15.000 euro sa vina politia la tine la usa sa te intrebe de unde ai bani de masina de 50.000 de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here