Home Diverse Pregatirile pentru botez trebuie facute ca la carte

Pregatirile pentru botez trebuie facute ca la carte

20
0

Botezul este una dintre tainele Sfintei Biserici si trebuie tratata foarte serios. Nu exista o varsta anume la care se boteaza copiii, insa atunci cand parintii cred de cuviinta, organizeaza evenimentul in urma caruia cel mic devine imaculat, fara de pacat, botezat, cu prenume de sfant ca-n traditia ortodoxa. Totusi, pregatirile pentru botez nu sunt intotdeauna o munca tocmai usoara, sunt multe de pregatit si multe aranjamente care trebuiesc puse la punct.

Primul pas, rezervarea evenimentului la biserica

In primul rand, e nevoie de organizarea evenimentului la o biserica, nu? Caci cel mic nu se poate boteza in cada din baia parintilor. E nevoie de o ceremonie fastuoasa prin care cel mic este botezat iar aceasta ceremonie trebuie organizata intr-o biserica crestina. Acesta cred ca este cel mai important aspect, rezervarea evenimentului la biserica. Este nevoie de rezervare intrucat sunt foarte multe evenimente intre care preotii trebuie sa se imparta si sa imparta si biserica.

Hainutele pentru botez, o necesitate

Dupa ce ati rezolvat cu rezervarea evenimentului la biserica puteti sa va ocupati de celelalte lucuri marunte precum organizarea mesei festive la restaurant, achizitia de cele trebuincioase pentru la biserica si asa mai departe. alegeti cu grija hainutele pentru cei mici mai ales daca cea care se boteaza este fetita. Gasiti aici niste rochite pentru botez superbe pe care nu am putut sa ma btin sa nu vi le recomand. Te uiti la ele si observi ce o fetita imbracata in asemenea haine pare un ingeras in adevaratul sens al cuvantului.

Sa nu uitati nici de invitatiile pentru botez, sfatul meu ar fi sa nu va zgarciti la calitate si la originalitate. Observ atat de multa superficialitate in desfasurarea acestei ceremonii incat ma intreb mereu de ce nu exista vointa pentru a se face lucrurile de calitate? Poate pentru ca exista oameni care nu-si doresc de cat un eveniment ieftin care sa inceapa repede si sa se termine la fel de repede. Sunt de parere ca botezul este acel eveniment unic in viata unui parinte care nu beneficiaza de repetitie. Asadar, ai o singura sansa sa organizezi un eveniment ca la carte si nu trebuie sa o dai in bara cu calitatea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here