Surzii se muta intotdeauna la bloc – muzica daca la maxim

Oamenii sunt surzi prin devenire sau se pot naste in acest mod. Exista insa o categorie de oameni surzi care ajung in acest mod din cauza prostiei proprii. Discutam astazi despre cei care stau la bloc si asculta muzica data la maxim. Nu am inteles niciodata de ce ar trebui sa faci treaba asta, nu am inteles niciodata cu ce te ajuta ca iti urla in cap boxele cumparate ca pentru o veritabila carciuma. Am vazut mizeria asta de mentalitate mutata si in masina unde la fiecare intersectie se aude cum zornaie tabla pe cate o masina in care se asculta muzica data tare.

Eu cred ca oamenii care asculta muzica data tare sunt surzi sau prosti sau ambele. Cine stie? Ca pana nu cunosti omul nu poti sa iti dai seama cu adevarat, nu? Probabil ca nici nu as vrea sa cunosc personal asemenea specimene pentru ca nu am de gand sa ma imprietenesc cu ei. Mi-e de ajuns ca ii vad in fiecare zi pe strada, mi-e de ajuns ca ii aud in fiecare zi pe la bloc. Ne cumparam sisteme audio ca sa dam muzica atat de tare astfel incat sa nu ne mai auzim om cu om in casa, insa nu ne gandim ca poate deranjam pe cei din jur.

Bineinteles ca maimutele astea deranjeaza un bloc intreg cu manelele lor, insa ce poti sa le faci? Daca asa au fost ei obisnuiti la tara in varf de munte? Ce poti sa le faci? Ca nu ai ce. Doar sa ii injuri in gand si sa incerci sa iti vezi de treaba. Iti zornaie farfuria pe masa de la woofer, insa incerci sa o lipesti cu ceva super glue, sa nu o ia la plimbare pe masa. Mai in gluma mai in serios, cred ca ar trebui data o lege speciala pentru nesimtitii care mai asculta muzica la maxim fara sa se gandeasca la cei din jur.

Leave a Reply