Home Diverse Se apropie Black Friday. Avem un site pregatit pentru asaltul de vizitatori...

Se apropie Black Friday. Avem un site pregatit pentru asaltul de vizitatori mari amatori de promotii?

172
0

Black Friday, desi aparent a fost dezbracat de sens de societatea romaneasca, pentru unele magazine a ramas un simbol prin care in primul rand isi respecta clientii. Stiu, sunt putine asemenea magazine si daca va numarati printre cei corecti, felicitarile mele. Stiu ca Black Friday in Romania a luat o allura de pacaleala cronica amestecata cu nesimtire si teapa, insa haideti sa vedem partea plina a paharului si sa incercam sa intelegem mai bine cum putem oferi clientilor nostri un Black Friday serios si corect. In cele ce urmeaza o sa discutam putin despre seo Black Friday si despre tehnicile de crestere a vanzarilor.

Cele mai frecvente tehnici pentru cresterea vanzarilor de Black Friday in Romania sunt reprezentate de umflarea artificiala a preturilor, afisarea de discounturi fictive, cu alte cuvinte tehnici neserioase. Putine sunt magazinele care doresc sa mearga pe linia corectitudinii si acestea sunt cele care apeleaza la SEO pentru a creste vanzarile de Black Friday. Stiu ca este mai simplu sa tragi teapa si sa pacalesti in tara asta si dina cest motiv tin sa felicit pentru cei care mentin un grad de corectitudine in vanzari in aceasta perioada.

Un magazin pregatit pentru Black Friday trebuie sa aiba promotii sustinute in Google cu linkuri de calitate, e foarte important. De asemenea, fiti atenti la timpul de incarcare a paginii. Nu stiu cum sunteti voi, insa pe mine ma dispera site-urile care incarca paginile in peste 5 secunde. Mi se pare o vesnicie si de multe ori refuz sa mai cumpar de pe asemenea magazine. Pregatiti din timp serverele, VPS-urile si asigurati-va ca timpul de incarcare al paginii nu este afectat de trafic sau de ceva coduri gresite din componenta site-ului. Mai multe asemenea sfaturi veti citi in articolul publicat pe blogul celor de la DWF, sunt sfaturi destul de utile care va vor ajuta sa iesiti cu brio din Black Friday.

Black Friday este o un eveniment imprumutat din Statele Unite. Acolo este pozitionata in calendar imediat dupa Ziua Recunostintei. Ziua Recunostintei este intotdeauna a 4-a zi de joi din luna Noiembrie, asa ca Black Friday o sa fie anul acesta pe data de 27 noiembrie. In SUA a inceput nebunia cu Black Friday la inceputul anilor 2000 si voia sa reprezinte inceputul sezonului de cumparaturi pentru Craciun.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here