Home Diverse Unde a disparut eleganta?

Unde a disparut eleganta?

561
1

Eleganta in ultimii ani a cam disparut de pe meleagurile noastre. Romanii si romancele nu mai sunt eleganti si nici elegante pentru ca nu mai apreciaza nimeni acest stil. Sau apreciaza? As asemana eleganta in primul rand cu bunul simt si daca te uiti in jur, nu prea vezi acest bun simt pe nicaieri si la nimeni. Cine sa stie despre eleganta? Cei care arunca gunoiul pe strada? Cei care scuipa ca tiganii? Fetele care se dezbraca pe strada? Ca nu pot sa spun despre ele ca se imbraca atunci cand umbla cu pantaloni cat o curea… Eleganta a disparut de peste tot din Romania, si din modul de a fi al oamenilor si din modul in care se imbraca, dictat de altfel de modul de a fi.

Eleganta ar trebui sa fie acea trasatura de caracter capabila sa faca lumea un loc mai bun. Cand ma gandesc la eleganta imi vine in minte imaginea unei femei intr-o rochie de seara care-i scoate in evidenta formele dar nu intr-un mod vulgar, ii scoate in evidenta feminitatea. Cred ca asta inseamna defapt o femeie eleganta, o femeie care reuseste sa isi scoata in evidenta frumusetea fizica fara sa fie vulgara sau fara sa para ca doreste sa arate cuiva cat este ea de frumoasa. Eleganta ar putea fi definita drept trasatura femeilor inteligente preocupate de orice altceva numai de atragerea atentiei barbatilor de joasa clasa, nu. Barbatii slab dotati intelectual vor fi atrasi de fizic la vedere, barbatii inteligenti de eleganta.

Eleganta sau mai bine zis lipsa acesteia ne afecteaza si in viata de zi cu zi. Am cunoscut destul de multe femei pana acum si pot spune ca doar cele elegante sunt capabile de niste sentimente putin mai stabile, mai putin bazate pe materialism si pe prejudecati pentru ca dupa cum spuneam mai sus, eleganta este in stransa legatura cu nivelul de inteligenta si o femeie inteligenta stie ca-n viata nu banii sunt cei care conteaza cu adevarat. Stilul vestimentar este in legatura directa cu personalitatea si ar trebui ca oamenii sa se imbrace asemenea ceea ce simt.

Am intalnit din pacate si femei care doreau sa fie elegante, insa nu se imbracau elegant, se rezumau sa fie elegante doar la vorba… Aici intervine societatea si prejudecatile. Atata timp cat 99 de indivizi din 100 se imbraca in rosu si 1 se imbarca in albastru, cei 99 se vor uita ciudat la cel in albastru si il vor marginaliza. E foarte dificil sa iti etalezi personalitatea in ziua de azi atata timp cat oamenii te judeca stramb, nu e chiar atat de simplu sa treci peste rautatile celor din jur. Exista probleme pentru femeile singure si exista probleme pentru femeile ce formeaza un cuplu in a-si etala personalitatea si eleganta.

1

Ei bine, aceste probleme in cuplu si nu numai se pot rezolva, exista de exemplu o comunitate numita Comunitatea Chic-Elite, comunitate care este de fapt o platforma de mentorat, infiintata de creatoarea de moda Eli Laslean. Daca va intrebati ce-i cu ea, ei bine este acel sprijin de care au nevoie femeile atat pe plan personal cat si pe plan profesional. AICI trebuie sa vina absolut toate femeile care vor sa invete cum sa fie elegante desi prejudecatile celor din jur le alunga acest gand. De aici pot sa invete cum sa aiba succes in viata profesionala prin intermediul unor mentori capabili sa ajute pas cu pas si sa impartaseasca din experienta lor celor care au nevoie de asemenea sfaturi. Si sunt multi cei care au nevoie de asemenea sfaturi, va asigur. Este locul perfect pentru dezvoltare profesionala si personala.

asdasd

Imi doresc nespus de mult sa vina ziua in care oamenii vor avea personalitate descatusata, vor avea eleganta pe care momentan o pastreaza de multe ori in interior de grija marginalizarii sociale. Imi doresc nespus de mult sa vad pe strada oameni colorati, nu oameni cenusii, lipsiti de personalitate. Imi doresc nespus de mult sa vad pe strada oameni multicolori, nu doar albastri sau galbeni… Fiecare are puterea de a alege sa fie altfel si cred ca e imperios necesar sa gasim aceasta putere in adancul constiintei noastre, mai ales ca avem ajutor in aceste comunitati online care nu existau in urma cu 10-15 ani.

2

 

Articol participant la Super Blog 2015

Previous articleRCS RDS a cam saracit oferta la telefoane mobile pentru abonamentele DigiMobil
Next articleVreti ca prichindelul vostru sa aiba o copilarie fericita? Oferiti-i educatie prin distractie!
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

  1. Nu imi plac nici romania nici rumancele nici rumanii.poti zice ca nu sunteti Toti la fel eu zic ca nu aveti niciunul cei 7 ani de acasa…mai ales femeile efemer frumoase.sa scap de pasaportul roman curand doamne ajuta.nu sunt ruman desigur.tara mai periculoasa ca rou cu femei sadice si barbati batausi nu este pe lumea ista.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here