Cat de mult vorbesti la telefon zilnic?

Nu am mai facut de mult timp un calcul, insa daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca adun undeva la 2 ore pe zi de vorbit la telefon. Nu are importanta cu cine sau de ce, cert este ca vreau nu vreau, in fiecare zi am vreo doua ceasuri de stat in telefon. Prefer sa pastrez conversatiile la telefon pentru vremea cand iau pauza de la scris, altfel sunt doua ceasuri pierdute pe care le pot folosi in favoarea mea, nu defavoarea mea.

Incerc sa imi aduc aminte de vremurile in care totul era pe cartela, scump, telefoane simple fara touchscreen. Atunci era pe baza de beep-uri… Nu aveam bani sa ne sunam si sa stam toata ziua cu urechea in telefon. La 100 de minute primite primeai 50 de centi sau ceva de genul credit. Cand ramaneai fara credit si primeai cei 50 de centi simteai ca il prindeai pe Dumnezeu de picioare caci aveai din nou credit de beep.

Pai sa fi vorbit atunci la telefon cat vorbesc astazi, ca eram in faliment de mult. Astazi toti operatorii iti pun la dispozitie de la sute si mii de minute nationale pana la nelimitat in orice retea. Eu de exemplu am un abonament de la RDS pentru care platesc undeva la 17 lei pe luna si am nelimitat in orice retea. Pot sa sun si in strainatate vreo 3000 de minute daca am nevoie, pe mobil, nu pe fix.

Tu cat vorbesti la telefon zilnic? Lasa-mi un comentariu si zi-mi daca depasesti recordul meu de doua ceasuri. Daca da, as vrea sa stiu daca sunt conversatii serioase sau cu iubitul/iubita. Indragostitii au talentul asta sa se culce cu urechea in telefon. Oricum, spune-mi in comentariu daca vorbesti la telefon cu adevarat sau ai ramas tot la beep.

Leave a Reply