Autovit spune adevarul despre Romania

Ma uitam saptamana asta pe Autovit de ceva masina, o sa o schimb curand pe a mea si am observat faptul ca pagina principala este numai cu anunturi promovate. In regula, nimic in neregula aici, doar ca toate masinile promovate nu sunt altceva de cat Audi, BMW sau Mercedes, masini care pornesc de la un pret de 20.000 de euro in sus. Si stateam si ma gandeam, daca ai 1000 de euro pe luna nu iti permiti sa cumperi o masina second hand de 20.000, ca nu iti permiti. O achiti in 4 ani daca iti dai lunar jumatate din salariu si ajungi sa mananci iaurt cu pita. Cati dintre noi avem 1000 de euro pe luna? Foarte putini…

Totusi, aceste masini foarte scumpe se vand, daca nu s-ar vinde, nu ar fi oferta pentru asa ceva, nu? Romanul este foarte fudul si chiar e in stare uneori sa manance iaurt cu pita doar doar sa aiba si el masina mai scumpa de cat casa in care locuieste. Si daca nu sunt cumparate de cei care fac compromisuri uriase, cine le cumpara? Pai le cumpara cei care fura din strainatate, cei care fura din tara, cei care fac afaceri cu statul si asa mai departe.

Eu unul daca as munci si as avea 20.000 de euro in conturi, niciodata nu as investi intr-o masina. Niciodata. E cea mai proasta investitie si asta ma duce cu gandul ca cei care o fac ori sunt prosti, ori nu le pasa de bani. Daca nu le pasa de bani inseamna ca nu sunt munciti. N-ai cum frate sa muncesti cinstit, sa obosesti de-ti sar capacele pentru a castiga acel ban si apoi sa il arunci pe un Bemveu din 2013. Nu stiu, pe mine unul ma depaseste problema asta deocamdata.

Leave a Reply