Tigaile cu volan pe dreapta

Cred ca si-a dat toata lumea seama ca este vorba despre masinile din Anglia, nu despre tigai. Tigaile nu au volan in primul rand, chiar daca forma lor rotunda ar semana putin cu unul. Numesc tigai masinile de Anglia pentru ca sunt niste troace ordinare cumparate de niste oameni prosti, mandri, ingamfati, care vor sa para ceva ce nu sunt.

In cazul in care nu stiati, masinile cu volan de Anglia sunt la jumatate de pret fata de cele normale pe piata de second hand. Toti taranii corditi care vor masina buna sunt in stare sa faca acest compromis, sa cumpere o masina cu volan pe dreapta doar sa aiba emblema de Audi, BMW sau Mercedes. Ce conteaza ca stai in ea ca la nebuni? Important este ca are taranul masina straina Audi sau BMW.

Bineinteles ca aceste masini cu volan pe dreapta sunt conduse de niste imbecili care mor in ele pe banda rulanta. Cand taranul da de masina puternica, isi rupe gatul. Ca doar de-aia si-o si cumpara… Ca daca n-ar fi taran ar stii in primul rand ca marci de masini mai sunt si altele, nu numai BMW, Audi, si Mercedes, ori Passat. Genul asta de oameni cacati de mame in masini de lux sunt niste imbecili, iar cei care vor sa para ceva ce nu sunt, isi mai cumpara si cu volan pe invers. Probabil la fel de inversa este si mintea lor.

Tigaile cu volan pe dreapta nu vor putea fi eliminate vreodata de pe soselele din Romania. Este o legislatie internationala care le permite circulatia, insa nu protejeaza prostii de propria lor prostie. Poate ca e nevoie de o lege din nou discriminatorie care sa le interzica inmatricularea… Cu circ din nou si cu scandal de fiecare data cand se introduce o lege in Romania.

Leave a Reply