Home Gandurile mele Tiganii si afacerile lor

Tiganii si afacerile lor

97
0

Pe la Lugoj au fost retinuti ceva tigani care cica aveau un club de noapte. Fetele care lucrau acolo intretineau relatii sexuale cu clientii contra sumei de 100 de euro. A intrat Politia pe fir si au facut o razie. Asta asa pentru cei care nu stiu de unde au tiganii bani de case si de masini scumpe… Pai doar nu o sa vezi tu tigan muncind cand el nu stie nici macar sa scrie si sa citeasca, insa de prostitutie cu minori nu se feresc sa practice.

Stau si ma intreb cand or sa dispara tiganii din tara asta pe care o trag inapoi catre epoca de piatra cu infractiunile lor. Nu e de ajuns ca ne-au facut de rahat in toata Europa? Romanii nu mai pot sa scoata nasul in lume din cauza lor, ca sunt asemanati si numiti tigani prin toate tarile din Vest. Cine aude de romani automat face legatura cu tiganii pentru ca vin din tara noastra unde vedeti si voi cu ce se ocupa.

Cum isi imagineaza cineva ca tiganii s-ar ocupa si cu lucruri bune in strainatate atata timp cat pleaca cu toata satra la furat si la cersit, ei nu stiu sa scrie si sa citeasca si se duc la munca cinstita in UE? Cred ca ar trebui luate niste masuri mult mai stricte impotriva celor care fac ilegalitati atat in tara cat si in strainatate. Pai va intrebati de ce fac tigancile cate 15 puradei? Pai ca sa aiba o afacere de controlat in viitor… 15 cersetori pe strazile Parisului aduc un oarecare venit,. De-asta si cumpara tiganii copii prin maternitati, ca s aii scoata la produs peste cativa ani… Ii ia, ii baga pe toti intr-un Sharan cu 7 locuri si se duc in Franta unde fac bani de bani… Cam asta e…

Previous articleRocky Balboa 2006
Next articleTop sucuri naturale
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here