Rocky Balboa 2006

Din punctul meu de vedere, este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut vreodata si nu spun asta pentru ca joaca Stalone. Am intalnit in acest film niste secvente cu un puternic impact emotional si in acelasi timp… motivational. Am vazut filmul in 2006 si este vorba despre o revenire la batranete a lui Rocky Balboa. Filmul in sine este o lectie de viata si din cest motiv in situez pe primele locuri in topul meu cu cele mai bune filme din toate timpurile.

Seria Rocky continua din anii 80 pana in prezent, cand in 2006 Stalone scoate ultimul film. Nu mica mi-ar fi mirarea sa vedem inca un Rocky si in 2016, il cred in stare si cred ca si noi avem nevoie de asemenea filme motivationale. Parca trendul filmelor incepe sa se indeparteze din ce in ce mai mult de sfera aceasta motivationala sau cea de impact emotional.

Practic, in secventa de mai jos Rocky ii explica fiului sau de ce nu reuseste sa se desprinda de Rocky. Practic, fiul isi acuza tatal ca tot ce a obtinut in viata a obtinut din cauza faptului ca ii poarta numele si cine nu ar fi vrut sa aibe ca angajat pe fiul lui Balboa? Kinderul vrea sa fie pe picioarele sale si nu e multumit de faptul ca primeste totul de-a gata. Ii reproseaza tatalui faptul ca insista sa intre din nou in ring, distrugandu-si reputata…

Ei bine, acestea sunt genul de filme din care inveti cate ceva, din care inveti ca trebuie sa fii tu, sa nu depinzi de nimeni si sa nu lasi pe nimeni sa iti stea in cale atata timp cat tu crezi ca meriti mai mult. Daca exista cineva care sa nu fi vazut filmul, vi-l recomand cu mare caldura si cred ca o sa va placa 100%.

Leave a Reply