Home Gandurile mele Taxa neplatita, se poate circula asa

Taxa neplatita, se poate circula asa

129
0

Din ciclul “romanisme”, astazi discutam despre smecherii mai catolici de cat Papa care si-au recuperat taxa de poluare platita la inscrierea unui autoturism second hand in Romania. Dupa cum stim cu totii, Guvernul Romaniei e campion la debitat legi tampite. Asa a aparut si aceasta lege discriminatorie cu taxa de mediu, timbrul de mediu, taxa de poluare, taxa pulii mele sau cum vreti voi sa ii ziceti.

Astazi vom discuta despre acele masoni care au fost inscrise ori cu partaj ori propietarii au recuperat taxa de poluate in instanta. Statul a venit sa completeze prima tampenie cu una si mai mare, respectiv la vanzare, masinile inmatriculate deja in Romania vor plati aceasta taxa daca nu au facut-o atunci. Cu alte cuvinte, eu daca vreau sa cumpar o masina inscrisa inainte de 2006 cand a fost bagata prostia asta de lege, va trebui sa ii platesc taxa de mediu care depaseste valoarea masinii in sine.

Deci, ca sa ne intelegem, nu am o problema cu taxa ci cu faptul ca este prea mare. Dupa cum spuneam mai sus, valoarea acesteia depaseste de cele mai multe ori valoarea masinii in sine.

Cum isi vand masina cei care au recuperat taxa?

Pai in purul stil romanesc, in anunt se specifica “taxa recuperata, se poate circula asa”. Las-o ba ca merge-asa, da-o-n pizda ma-sii de lege si de proprietate si de tot. O lasam pe numele fostului proprietar desi costa 2000, 3000, 4000 de euro. Cred ca numai in Romania vezi gainarii de-astea… Unii se cred smecheri si vor sa isi ia banii inapoi pe o taxa data statului apoi nu mai pot sa isi vanda masinile de cat cu inscriptia “se poate circula si asa”

2015-10-09 18.52.48

Previous articleIon Bărbosul
Next articleCoafuri tampite la nunti
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here