Home Uncategorized Coafuri tampite la nunti

Coafuri tampite la nunti

37
0

Am observat faptul ca nuntile romanesti pe langa faptul ca sunt o metoda jalnica de a face rost de bani, au anumite obiceiuri care mai de care mai taranesti. Incepand cu jucatul horii in parcare printre masini si terminand cu modul in care oamenii se imbraca pentru eveniment. E o ocazie pentru a iesi in evidenta kistchurile, prostia si nu in ultimul rand fala, mandria, taranismele cu alte cuvinte si cand spun taranisme nu ma refer la oamenii care traiesc la tara, ci acele obiceiuri proaste care au invadat mentalitatea romaneasca in ultimii 25 de ani de capitalism.

Coafurile femeilor mi se pare de departe cea mai mare tampenie la o nunta. Frate, uneori ma umfla si rasul. De ce e nevoie sa arati atat de fals? De ce trebuie sa ai o coafura pe care nu ai purta-o niciodata in timpul liber, la munca sau in viata de zi cu zi mai bine zis. De ce vor femeile sa fie machiate in asemenea masura de nu le mai recunosti la nunta? Chiar atata falsitate sa etalam cu ocazia unei simple nunti?

Si coafurile mi se par cel putin stupide pentru ca in majoritatea cazurilor, parul se face un fel de claie si arata precum caciula lui Axinte. Mult par pus in varful capului precum un turban si cam atat. Asta inseamna in Romania coafura pentru nunta. Fiti ma originali si simpli. Aveti impresia ca pareti mai frumoase cu rahatul motzat pe cap? Pareti penibile si din pacate, voi credeti ca e cool si ca e frumoasa coafura voastra. Nu-i nimic, poate la batraneti o sa vizualizati si voi pozele facute la nunta si o sa vedeti cat de penibile aratati cu capita de paie in cap…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here