Venitlare profesionala cu www.pro-vent.ro

Incercam sa imi dau seama de ce magazinul nou deschis unde imi fac cumparaturile se transforma intr-o sauna pe timp de vara. Desi au aparate de aer conditionat care functioneaza, sunt cam degeaba. Dupa ceva timp mi-am dat seama ca este vorba despre ventilarea cladirii. Ori a fost prost gandita, ori prost executata. Intr-o zi ma umflasera dracii si am intrebat un angajat ce naiba se intampla de-i asa inabusala inauntru…

Ventilatoarele buclucase

Omul mi-a spus ca ventilatoarele pentru aerisire sunt defecte de cand s-a deschis magazinul si deocamdata firma care le-a instalat este in conflict cu magazinul deoarece nu vor sa le repare sau sa le schimbe… Dintre toti, clientii au de pierdut intrucat se sufoca la propriu cand vin sa isi faca cumparaturile. Noroc ca magazinul este mai aproape de oras fata de alte hipermarketuri si oamenii accepta compromisul sauna contra distanta…

Ieri am aflat ca in sfarsit se instaleaza ventilatoare noi, pe cheltuiala magazinului intrucat firma care le-a furnizat pe primele nu vrea sa isi asume nimic. Ma bucur ca au luat aceasta decizie si au demonstrat faptul ca prioritizeaza lucrurile cu adevarat importante, adica bunastarea clientului. Cu cat oamenii vor fi mai nefericiti in magazin cu atat se vor indeparta de el.

Ventilatoarele profesionale de la www.pro-vent.ro nu dau gres niciodata

Asta inseamna sa cumperi ieftin de la niste firme fara nume. Adevaratii profesionisti asteapta tainic la rascruce de drumuri si intr-un final tot la ei ajung cei care comanda ieftin si mult. Magazinul de data aceasta a achizitionat niste ventilatoare profesionale de pe www.pro-vent.ro, pe care baietii le instalau ieri dupa cum spuneam mai sus.

Sunt curios de maine cum va fi aerul in incinta daca vor termina de montat aceste ventilatoare pana atunci. Maine am de gand sa ma duc sa mai fac niste cumparaturi. Atata timp cat au ales sa stea departe de chinezarie, au ales calea cea buna si nu cred ca or sa mai fie probleme. Nimic nu se compara cu un aer proaspat si curat. In secolul in care traim ma minunez de multe ori de faptul ca inca mai exista asemenea probleme, din pacate.

Cel mai intelept lucru dupa cum spuneam mai sus, pentru a evita asemenea neplaceri, ramane calitatea si colaborarea cu firme serioase. In Romania se merge prea des si prea mult pe recomandare si din aceasta cauza tu, cel care dai banul, ajungi sa iei teapa sau sa fi nemultumit de ceea ce primesti in schimb pentru ca in tara asta totul se rezuma la bani, nu la calitate.

Exista oameni care sunt in stare sa faca pe dracu-n patru numai sa se asigure ca iti ia banul din buzunar, indiferent ca tu vrei un telefon real si primesti in schimb un telefon de jucarie… Metafora se intelege cred… Apelati intotdeauna la calitate, nu la recomandare si lucrurile or sa fie ok.

Leave a Reply