Home Gandurile mele La Severin se umbla cu zebra vopsita

La Severin se umbla cu zebra vopsita

544
0

Stirea a aparut in ziarul Adevarul si treaba sta in felul urmator: salariatii de la RAAN din Severin nu au mai primit banii din luna mai a acesui an. Combinatul de apa grea este terminat si nimeni nu are ce sa le mai dea. S-a furat atat de mult, incat combinatul a fost bagat in faliment. Oamenii au inceput sa isi ceara drepturile in strada si sa blocheze drumul prim metoda protestului pe trecerea de pietoni. Sute de oameni au pornit astfel si au marsaluit pe trecerea de pietoni ore in sir.

Cu ajutorul jandarmeriei au fost dati la o parte de pe caldaram dupa 5 ore de proteste. Asta pana ieri cand trecerea de pietoni cu pricina, din dreptul termocentralei, a fost vopsita in negru si a fost scoasa din uz de administratorul de drum pentru ca angajatii disperati de la RAAN sa nu mai blocheze drumul.

Cu alte cuvine, la Severin se umbla cu cioara vopsita de mult timp, insa cu zebra vopsita e noua moda. Se pare ca aceasta este rezolvarea autoritatilor pentru problema acelor oameni. Ca pe vremea lui Ceausescu… Cand oamenii vor bani, li se taie creanga de sub picioare. Nu stiu de ce, insa exista o ura a orasului impotriva celor de la RAAN pentru ca aveau salarii foarte mari, de genul 3000 de lei net pentru 8 ore pe zi, in timp ce orasul se zbate cu salariul minim pe economie de 777 lei. Invidia e arma prostului la fel ca si razbunarea.

Nu e drept ce se intampla si nimeni nu trebuie sa ramana fara bani, cine a muncit trebuie platit. Asa mi se pare corect intr-o lune normala. Din care am auzit, unii angajati ai RAAN au inceput deja sa intre in greva foamei.

rewxwew

Previous articleCu umbrela-n ochi injur
Next articleSystems In Blue (2003-prezent)
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here