Home Diverse De ce nu e bine sa stai la bloc. Cutia postala.

De ce nu e bine sa stai la bloc. Cutia postala.

149
0

In urma cu vreo luna un circ de zile mari izbucnea la mine pe scara. Trebuiau comandate niste cutii postale noi intrucat cele vechi erau de pe vremea lui Pingelica si abia se mai puteau folosi. Desi stau 14 indivizi pe scara, nici jumatate dintre ei nu a dorit sa puna bani pentru acele cutii. Asa e cand stai la bloc, am vazut treaba sta de prea multe ori ca sa nu o consider un obicei.

Cand e vorba de dat bani, niciodata nu o sa faci nimic la bloc, acesta este motivul pentru care scarile de bloc arata deplorabil, cutiile postale sunt aceleasi de cand s-a construit blocul si asa mai departe. Cel mai bine este sa stai la casa unde esti stapan pe propria curte, ai gardul tau unde iti poti pune o cutie postala noua atunci cand cea veche isi pierde din stralucire.

O comanzi de pe www.cutieposta.ro si nu mai ai nici o problema. Internetul in ziua de azi s-a dezvoltat destul de mult si iti permite sa gasesti online absolut orice mai ales calitate. Calitatea in offline e destul de dificl de gasit si am observat asta cand am fost sa cumpar o cutie postala pentru un prieten. Numai tabla ieftina la 20 de lei am gasit, nimic deosebit…

Revenind la problema cu vecinii de la bloc, este unul dintre motivele pentru care am jurat sa nu imi cumpar niciodata un apartament. Prefer sa stau in chirie pana la 50 de ani cand o sa strang bani de o casa de cat sa dau banii pe un spatiu pe care il impart cu fel de fel de oameni suciti si greu de convins ca locul in care stai trebuie ingrijit.

Adica frate, am vazut oameni care nu si-au pus in viata lor lacat la cutia postala de pe scara si intotdeauna se plangeau ca nu le ajung scrisorile. Pai WTF? Adica ce mentalitate e asta ca eu unul nu pot sa inteleg. Din moment ce nu ai catadisit sa iti cumperi un amarat de lacat cum poti sa te astepti sa iti gasesti si scrisori in cutie? Probabil ti-au fost luat de niste oameni la fel de strambi in gandire ca si tine, proprietar de cutie postala de care nu ai grija.

Previous articleSystems In Blue (2003-prezent)
Next articleMortul spune tot
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here