Home Diverse Mersul la sala

Mersul la sala

66
0

Mersul la sala in Romania are doua cauze: muschii si fala cel putin atunci cand discutam despre barbati. Da, barbatii se duc la sala doar in aceste doua cazuri mentionate mai sus. Eu unul nu cunosc barbati grasi care sa mearga la sala. Cei grasi prefera sa mai puna un strat de grasime in loc sa mearga sa dea kilogramele acumulate jos. Totul se rezuma la sanatate si obezii ar trebui sa stie acest lucru mai mult ca oricine. Sa ai cu mult peste greutatea normala nu iti aduce nici un beneficiu pentru sanatate.

Mergem la sala ca sa agatam

Cei care se duc la sala de fala, de mandrie au auzit ca muschii dau bine la “gacici”. Discutam despre acei pierde-vara autentici care au impresia ca daca se duc la sala or sa agate ceva pe acolo, apoi au cu ce se lauda la prietenii la fel de inapoiati mintal ca si ei. E o practica destul de veche ce uneori da roade, alteori nu. Depinde foarte mult de nivelul de inteligenta al celor care frecventeaza sala cu pricina.

Ce ar trebui sa insemne mersul la sala?

Mersul la sala ar trebui sa insemne cu totul altceva. Ar trebui sa fie o activitate care are ca scop in primul rand sanatatea, in al doilea rand practicarea unui sport. In sala de fitness poti de exemplu sa practici culturismul. Acesta, combunat cu ceva suplimente nutritive dau rezultate destul de bune si reusesc sa creasca masa musuclara destul de mult. Gasesti suplimente nutritive aici in cazul in care esti interesat de asa ceva. Daca mergi la sala ar fi indicat sa le folosesti in primul rand pentru hranirea corspunzatoare a organismului. Aceste suplimente nutritive nu sunt altceva de cat vitamine si minerale necesare corpului nostru in situatia in care se depune mult efort fizic.

Mergeti la sala nu de fala sau pentru agatat, mergeti pentru sanatatea voastra. Cu cat o sa aveti un mediu de viata mai sanatos cu atat o sa va simtiti mai in forma. Alimentatia conteaza si ea destul de mult asa ca aveti grija sa nu o neglijati. Mancati sanatos, fiti sanatosi, faceti sport si multa miscare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here