Cele mai frumoase corpuri de iluminat

De fiecare data cand renovam apartamentul sau casa incercam sa schimbam cat mai multe astfel incat sa avem parte de o locuinta cat mai moderna, actualizata daca putem sa spunem asta. Pana acum, corpurile de iluminat nu erau atat de importante, insa pe masura ce am avansat ca si civilizatie, acestea au inceput sa joace un rol destul de important pentru ca au inceput sa aiba un aspect din ce in ce mai modern si mai adaptabil.

In functie de solutia aleasa pentru iluminat, pe philips.ro gasim cea mai mare varietate de corpuri de iluminat, avem de unde sa alegem in functie de necesitate. Daca avem nevoie de becuri, de sisteme tip neon, aici cu siguranta veti gasi tot ce aveti nevoie. Pe langa faptul ca becurile Philips sunt de calitate, corpurile de iluminat vin deja adaptate pentru diferitele camere in care trebuiesc montate.

Imi aduc aminte cu destul de multa simpatie de becurile pe care le foloseam eu personal inainte, pur si simplu pocneau precum floricelele de porumb bagate la microunde, cand iti era lumea mai draga. Dupa ce am renovat casa si am renuntat la vechile corpuri de iluminat, am cumparat si becuri Philips ca sa vad daca este vreo diferenta intre ele. M-am asigurat ca nu am probleme la instalatia electrica si am montat becurile.

Pot spune ca de atunci, niciun bec nu s-a mai ars. Inainte nu era luna in care sa nu se arda cate unul si din pacate sunt destul de greu de schimbat mai ales daca ai tavanul mai inalt sau daca ai un corp de iluminat mai greu accesibil. Noile becuri de la Philips rezista eroic. Stiu ca va veni si ziua in care se vor arde si acestea, insa cred ca au voie sa isi dea duhul la cat au tinut pana acum. Nu ma supar daca se vor arde.

Ma bucur ca au inceput sa apara si corpuri de iluminat de la Philips, nu doar becuri si din pacate prin magazinele din oras sunt prea putin raspandite. Internetul este locul ideal de unde le putem cumpara. Va pot spune ca sunt la fel de calitative precum becurile in sine.

Leave a Reply