Ce-i o curte fara un cuptor din piatra?Ce-i o curte fara un cuptor din piatra?

In ultimii ani exista o adevarata frenezie cu cuptoarele de gradina si ce-i mai amuzant este faptul ca toti aleg sa le faca cu meseriasul X sau Y apoi se vaita ca nu sunt functionale. Dupa anii 90, romanii au inceput sa capete diverse meserii peste noapte. Care lucra drept paznic in timpul liber iesa la ciubucareala la zugravit, la reparat masini si asa mai departe. Atunci inca nu se inchisesera toate uzinele si toate fabricile unde se respecta timpul de 8 ore de munca pe zi. Astfel, cu timp liber la indemana, romanii s-au transformat in adevarati meseriasi.

Meseriasii romani au o singura problema: cunosc multe si nimic. Cunosc 10 meserii cam 20% din cat ar trebui si nu exceleaza in niciuna. Astfel, vecinii de pe scara de bloc sunt toti ba instalatori, ba zugravi, ba mecanici auto ca astea sunt meseriile cele mai banoase. Doar nu se apuca nimeni de o meserie mai prost platita, nu? Toti vor sa faca bani chiar daca nu sunt pregatiti profesional pentru asta.

De cand moda asta cu cuptoarele de gradina, a inceput sa apara un nou soi de meserias: cel care face cuptoare. Ok, nimic in neregula… Nu strica din cand in cand sa stii sa faci asa ceva zic, insa ce faci daca chemi un asemenea om sa-ti construiasca un cuptor, ii dai 1000 de lei mana de lucru, mai dai 500 de lei pe materiale, te costa in total 1500 de lei si la final observi ca al tau cuptor e cam de forma, nu poti sa coci nimic in el.

Ideea e destul de simpla, cuptoarele trebuie facute si ele cu cap, altfel, si un copil de gradinita poate sa asambleze unul. Cea mai buna idee este sa cumperi direct din magazin unul chiar daca te costa sa zicem un 500 de lei in plus. Ai garantia faptului ca va functiona si cred ca asta conteaza cel mai mult. Puteti comanda un cuptor de pe piatraonline.ro.

Ramane la aprecierea fiecaruia la cine vrea sa apeleze cand are nevoie de un cuptor de gradina: la meseriasul care nu-ti ofera nici o garantie la ce lucreaza sau la magazinul din care cumperi putin mai scump dar ai siguranta calitatii.

Leave a Reply