Home Diverse Din nou retro

Din nou retro

716
0

Iata ca au venit vremurile in care retro e din nou la moda. Suna putin cam ciudat, nu? Cum ar putea retro sa fie la moda? Ei bine, ma gandesc aici strict din punctul de vedere al mentalitatii colective din Romania. Cred ca vine o vreme in care te saturi de modern si incerci pe cat posibil sa modifici traiectoria atat in viata personala cat si in casa.

O casa mobilata in stil retro, sau macar decorata, este ceva aparte. Dintre prietenii mei, din ce in ce mai multi incep sa fie mai interesati de decortiuni retro si asta nu poate de cat sa ma bucure. Demonstreaza faptul ca au personalitate si ca nu tin cont de ce dicteaza trendul.

Cum putem transforma o casa moderna in retro?

Ei bine, nu e neaparat nevoie sa schimbam mobila. Mobila retro costa destul de multi bani si daca te apuci, trebuie sa o schimbi pe toata. Ce putem in schimb face este sa incercam sa modificam aspectul camerelor cu ajutorul decoratiunilor interioare retro. Aveti aici un exemplu daca vreti sa vedeti cam ce posibilitati de transformare aveti la dispozitie pe net. Da, decoratiunile si perdelele / draperiile sunt capabile sa schimbe aspectul camerei din modern in retro.

O sa vedeti ca dupa ce aduceti cateva modificari prin decoratiuni, aspectul casei se va schimba destul de mult. Cam asta urmaresc majoritatea celor care sunt interesati de retro, sa schimbe cat mai putin si efectul sa fie maxim. Desi rareori se intampla asta, cu decoratiunile si ideile din prezent cred ca ne descurcam daca ne punem capul la contributie. Am evoluat si noi destul de mult ca specie si cred ca ne descurcam sa inventam si sa inovam, mai ales atunci cand vine vorba despre niste simple transformari.

Orienteaza-te catre internet daca esti amator de retro

Da, probabil ai fost in oras si ai cautat diverse decoratiuni retro. Nu ai gasit. Daca locuiesti intr-un oras mic de provincie cel mai probabil nu vei gasi niciodata. Singura ta sansa este internetul. Exista magazine online precum retrobutique.ro unde vei gasi cu siguranta decoratiuni din cele mai diverse capabile sa iti schimbe aspectul casei fara mari batai de cap. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti o solutie, totul se rezolva daca iti pui mintea la contributie mai ales in secolul 21.

Previous articleCat de des schimbi periuta de dinti?
Next articleCe-i o curte fara un cuptor din piatra?Ce-i o curte fara un cuptor din piatra?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here