Home Diverse Esti dispus sa schimbi cafeaua?

Esti dispus sa schimbi cafeaua?

417
0

Am observat un lucru destul de ciudat. Odata invatat pe un tip de cafea, pe o anumita marca, cu greu iti mai schimbi obiceiul si gusturile. Cunosc oameni care consuma de 10 ani aceeasi cafea si de multe ori ma intrebam, oare nu se plictisesc de acelasi gust in fiecare dimineata?

Eu unul nu sunt asa, cand vine vorba de cafea pot sa beau orice, insa prefer intotdeauna sa beau o cafea de calitate. Imi place sa beau putina cafea si de calitate si sunt dispus mereu sa incerc o cafea noua…

Ce spui de cafeaua verde macinata?

Cu siguranta nu ai auzit de asa ceva, asa ca uite aici… Ai acolo toate detaliile. Trebuie sa stii ca este o cafea foarte recomandata celor care doresc sa slabeasca sau celor care tin o dieta in acest sens. Cafeaua verde macinata este foarte sanatoasa si plina de antioxidanti, mult mai buna fata de cafeaua normala. Poti comanda de pe www.contego-coffee.com daca esti curios, si stiu ca esti. Chiar daca unii tin la traditie si nu vor sa schimbe cafeaua cu una cu doua, cu siguranta sunt curiosi si tentati sa incerce.

Cafeaua verde macinata este ceva nou si eu unul am incercat-o. Am simtit diferenta din prima ceasca si este de calitate superioara. Eu sunt genul care se si adapteaza foarte usor, asa ca altora poate o sa li se para ciudat gustul. Imi place sa incerc lucruri noi si cred ca toata lumea ar trebui sa schimbe din cand in cand obiceiurile. Mi se pare o viata destul de anosta daca o traim dupa un singur tipar. Din cand in cand e nevoie si de ceva nou.

Cei care beau cafea se impart in cateva categorii destul de simpatice: cei care beau ocazional, cei care beau zilnic si cei care beau multa. Ce inseamna multa? Ma refer la cei care beau 3 sau chiar 4 cafele pe zi. Am intalnit oameni care beau si 5 cafele pe zi, pe ei in ce categorie sa ii incardez?

Cred ca ar trebui creata o categorie speciala pentru ei… Ideea este ca as recomanda aceasta cafea verde macinata celei de-a doua categorii, pentru cei care beau cafea zilnic, o ceasca maxim doua. Macar sa incerce pentru cateva zile si sunt sigur ca or sa simta o diferenta de metabolism destul de interesanta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here