The Tonight Show

Sau cum sa faci spectacol si audienta fara tate si buci

De mai bine de 10 ani eu nu ma mai uit la televizor pentru ca nu exista emisiuni de calitate. Ultima emisiune la care m-am uitat a fost Vocea Romaniei, prima editie, in care Iulian Canaf facea senzatie. Urmatoarele editii au fost din ce in ce mai slabe asa ca am decis sa renunt sa ma mai uit la asa ceva. Sunt de parere ca trebuie sa evoluam, nu sa involuam si din pacate pe micile ecrane avem parte de involutie.

The Tonight Show nu se cere in Romania

Pana la urma, televiziunea da ceea ce cere populatia. Daca telespectatorii nu contesta si nu sanctioneaza scaderea de calitate, televiziunile nu vor face nimic in acest sens. Bine, romanii intotdeauna au avut o problema cu a spune ce ii doare, a spune ce gandesc. Televiziunile sunt interesate ca orice firma din tara asta sa ofere cat mai putin pe niste bani cat mai multi, nu intereseaza pe nimeni calitatea.

Clipurile Youtube The Tonight Show sar de 10 de milioane de vizualizari

Ma uitam la The Tonight Show acum cateva minute si vedeam ca ale loc clipuri de pe Youtube ajung si la 40 de milioane de vizualizari. Ma intrebam cum e posibil sa existe atata diferenta intre popoare? Nu am vazut niciodata la The Tonight Show buci si tate, nu am vazut pe Nikita sau pe Tonciu. Bine, nici nu as avea cum sa le vad pentru ca sunt niste personaje sinistre ce n-au ce cauta inafara granitelor.

 

De ce altii pot si noi nu? De ce altii pot sa faca spectacol de buna calitate si noi nu? Pentru ca in Romania se vrea tate, buci, prostie cu alte cuvinte, ca asta se serveste la televiziunile romanesti: prostie pe paine si din acest motiv gradul de indobitocire al populatiei este cat este. Avem nevoie de The Tonight Show si in Romania chiar daca nu ar avea concurenta cu curvasaraia si barfa.

Leave a Reply