Cea mai frumoasa gradina

Cea mai frumoasa gradina este plina de verdeata, de natura. Nu pot sa imi imaginez o curte betonata sau plina de pavele cum am vazut ca e la moda in ziua de azi. De obicei, oamenii se muta la casa pentru ca au nevoie de liniste si de natura. In Romania se pare ca nu e asa, insa in fine… Fiecare are propria imagine referitoare la ce trebuie sa insemne o casa cu gradina.

Ce inseamna pentru mine o gradina frumoasa?

O gradina frumoasa inseamna o gradina din care gazonul nu numai ca nu lipseste, dar este si taiat perfect. Va aduceti aminte peluzele pe care le aveau americanii in fata casei in filme? Ei bine, asa ceva consider eu un gazon foarte frumos intretinut. Interesant este faptul ca desi gazonul este foarte ieftin, usor de intretinut, oamenii nu prea opteaza pentru el. Probabil sunt prea lenesi sa il tunda.

Nu stiu de ce lumea fuge de gazon si prefera sa opteze pentru betoane. E atat de usor de intretinut… Nu-ti trebuie de cat ceva seminte cand il plantezi si apoi o masina de tuns iarba. Daca ai rabdare, pe final de vara gasesti cu siguranta una la oferta pe care o cumperi destul de ieftin. Apoi, cat de dificil poate sa fie sa tunzi iarba cu acea masina? Doar nu ai hectare de tuns sa zici ca pierzi o zi intreaga numai cu tunsul gazonului.

Pe langa gazon, o gradina frumoasa mai are multe flori, alei bine intretinute si delimitate, un foisor in care sa poti sta cu prietenii in serile toride de vara. Din punctul meu de vedere, o gradina frumoasa trebuie sa fie un mic colt de rai in care sa te relaxezi dupa o zi grea de munca si nu vad cum ai putea sa faci acest coltisor realitate daca nu umplandu-l cu natura. Sunt satul de betoanele apartamentului si de limitarile lor. Imi doresc o casa pe care sa o pot intretine cat de cat si in curtea careia sa-mi creez micul meu colt de rai in aer liber.

Nu va imaginati ca ma apuc de cine stie ce gradinarit, desi la ce produse pentru gradinarit sunt pe o-mac.ro, cred ca as scapa cu o investitie destul de mica. Va recomand si voua un mic colt de rai in curte, nu betoane.

Leave a Reply