Cati bani esti dispus sa cheltui pentru incaltaminte?

Incaltamintea de calitate nu prea are cautare in Romania pentru ca suntem o tara saraca, tara care inca-si trateaza ranile suferite in “Epoca de Aur”. Oamenii traiesc prost si nu prea au bani de cheltuiala din moment ce jumatate din mana de lucru romaneasca munceste pe minimul pe economie. Cat este salariul minim pe economie? Pai nici mai mult nici mai putin de 777 lei net, bani in mana.

Din pacate, incaltamintea de slaba calitate nu este durabila. Cumperi astazi o pereche de adidasi si peste o luna , maxim doua se rup si esti nevoit sa cumperi altii. Din acest punct de vedere, este mai convenabil sa cumperi o pereche de incaltari mai scumpa, insa de calitate care te va trece anul cu brio, nu doar cateva luni.

Cat costa incaltamintea de calitate?

Ei bine, o pereche de adidasi seriosi costa undeva intre 250 si 300 de lei. Cu toate acestea, cine sunt cei care sunt dispusi sa cheltuie atatia bani pentru o pereche de incaltari? De obicei, discutam despre oameni care s-au saturat sa faca 10 drumuri pe an pentru a cumpara incaltaminte, oameni care s-au saturat de frustrarile survenite in momentul in care dai un ban si primesti niste lucruri de proasta calitate si care te obliga la alta cheltuiala si la drumuri in plus.

Mie unul nu mi se pare mult 250 de lei pentru o pereche de adidasi pentru ca dupa cum spuneam, apreciez calitatea si faptul ca incaltamintea nu se rupe la prima ploaie. Aveti aici un exemplu de incaltaminte de calitate pentru dama si barbat. Adidasii sunt mai cautati pentru ca ne imbracam destul de mult sport si destul de putin office.

De unde cumparam incaltaminte de calitate?

Incaltamintea de calitate cu siguranta nu o vei gasi in oras mai ales daca locuiesti intr-un oras mic de provincie precum Severinul. Oamenii nu cumpara lucruri scumpe, asa ca daca esti diferit de majoritate si apreciezi un lucru de calitate, cu siguranta vei intra pe otter.ro si vei face o comanda. Femeile sunt cu siguranta interesate pentru ca ele sunt cele care cumpara mai mult atunci cand vine vorba despre articole vestimentare, incaltaminte, accesorii.

Multi or sa spuna vensicul “Costa prea mult…”. Ei bine, eu unul prefer sa fac un sacrificiu si sa cheltui 300 de lei pe o pereche de incaltari de cat sa ma duc in fiecare luna in bazarul din oras unde gasesc “ieftin si prost”.

Leave a Reply