Dupa concertul lui Robbie, vin si amnezile

10.000 de lei va trebui sa plateasca organizatorul acestui eveniment pentru proasta organizare. Oamenii s-au plans ca nu au avut acces la apa pe perioada concertului si iata ca vine si amenda. Sunt vreo 2400 de euro care dupa parerea mea sunt fix pix. Probabil ca este amenda maxima, e tot ce se poate face. Ce naiba sunt 2000 de euro la ditamai Robbie Williams? Legi romanesti tampite, ce sa fie altceva?

Nici mai mult nici mai putin de 200 de plangeri au fost inregistrate la protectia consumatorului dupa concert. Dupa parerea mea, organizaotrii au fost in tema cu comportamentul huliganic, maimutaresc al romanilor si au zis sa protejeze intr-un fel concertul de apucaturile acestora? Pai nu am vazut noi la Severin spectacol in care juca Belont intrerupt din cauza unei sticle de plastic aruncate din public pe scena? Animale, altceva nimic.

Nu tin cu inamicul, insa si eu daca as fii organizator as cauta sa restrictionez cat mai mult obiectele cu care oamenii intra la spectacol / concert. Daca am dsicuta despre niste cetateni civilizati, cu siguranta nu s-a pune problema de asa ceva, insa ca de obicei, la noi se lasa mereu cu circ si cu scandal. Daca nu e alba e neagra si invers. Poate ca ar fi trebuit totusi sa le puna la dispozitie apa la pahar sau ceva de genul, un obiect ce nu poate pune in pericol integritatea spectacolului.

Amenzile nu vor folosi nimanui, nu vor rezolva situatia. Daca noi am fii un popor civilizat, cu siguranta nu s-ar pune problema de asemenea lucruri. Atata timp cat vom contiua sa fim natie de maimute, nimic nu se va schimba.

Leave a Reply