A condus 39 de ani fara permis si a fost prins la Maracineni

Bai fratilor, nu stiu cum vi se pare voua, insa pentru mine asta e stirea anului. Cum Dumnezeului sa conduci aproape 40 de ani fara permis fara ca nimeni sa isi dea seama? Mie mi se pare incredibil si atat de ironic, incat nu pot sa nu ma abtin sa zic ca mai avea putin si facea 40 de ani. N-a avut rabdare sa astepte cea de-a 40-a aniversare… A trebuit sa mearga cu 75 la ora pe la Maracineni DN73.

Culmea culmilor, omul lucra sofer in strainatate. Na-ti-o franta ca ti-am dres-o… Cum e ma posibil asa ceva? Voi va dati seama cat de tare e asta? Cica dadea mereu actele pierdute si isi facea altele prin strainatate. Nu inteleg cum de exista un asemenea haos in sistemele strainilor pe care eu cel putin le consideram fara de gresala. Se pare ca au si ei bubele lor.

Omul a fost sincer totusi, spune ca nu are el nevoie de certificare pentru a conduce o masina. Tipic romanului prea prost ca sa isi dea seama cine este si care-i scopul lui in viata. Acuma, politia vrea sa ii faca dosar penal ca a mers fara permis de conducere, insa nu stiu la ce ii va folosi? Omul o sa plece inapoi in strainatate unde isi va relua activitatea normala ca si pana acuma… O sa isi deie permisul pierdut, o sa isi ia unul cu toate categoriile si probabil o sa se faca sofer de tir…

Am impresia ca s-a intors lumea cu fundul in sus? Mi se pare mie? Cu siguranta omul nu va mai trece niciodata pe la Maracineni dupa o asemenea amintire neplacuta.

 

 

Leave a Reply