Cum mi-am luat covor persan

Am observat ca in ziua de azi covoarele persane nu mai sunt la moda. Practic, am cautat in tot Severinul unul si nu am gasit. In anii 90 era ceva foarte wow daca aveai in casa un asemenea covor, insa cu timpul cred ca si-a cam trait veacul… Sau nu? Ei bine, eu cred ca aceste covoare atat de renumite intenational mai au inca un cuvant greu de spus. Problema este ca oamenii nu le mai doresc din cauza faptului ca nu mai ai o camera in care sa poti pune unul. Totul merge inspre modern, iar un covor persan te trimite undeva inspre anii 90, poate chiar inceputurile anilor 2000.

De ce am vrut un covor persan?

Am vrut un covor persan pentru ca sunt mai conservator si sunt sigur ca mai sunt multi ca mine. Am fost putin dezamagti sa vad ca in magazinele din oras nu ai posibilitatea sa gasesti asemenea covoare, insa m-am orientat catre internet fara probleme. In ziua de azi, internetul a devenit principala metoda de a cumpara orice, cred ca nu avea rost sa ma mai duc in oras dar am zis sa mai fac o incercare. Cand cumperi de pe net trebuie sa astepti o zi pana vine curierul si eu parca am vrut sa ma duc, sa iau covorul si sa il pun in camera. Bineinteles ca nu am gasit nimic in oras si am ajuns sa dau comanda de covor persan pe internet.

Acuma multi or sa ma intrebe: pai si daca nu era de calitate sau daca nu-ti placea ce faceai? Ei bine, in ziua de azi magazinele online au niste politici de retur foarte avantajoase. Daca nu-ti convine ceea ce ai cumparat il trimiti inapoi si ori primesti banii ori alt produs. Adevarul este ca aceste cumparaturi online se desfasoara in orb, asa ca e nevoie de politica de retur destul de buna daca ai un magazin.

Sunt de parere ca un covor persan este capabil sa schimbe aerul unei case, la nivel de perceptie bineinteles. Cu totii incercam sa facem casele noastre niste locuinte extraordinar de primitoare. Suntem datori sa facem asta atata timp cat casa este locul in care ne simtim cel mai bine. Sentimentul pe care il ai atunci cand esti acasa nu se compara cu absolut nimic, de unde si vorba “Nicaieri nu-i ca acasa”

One Response

  1. Ema O September 21, 2015

Leave a Reply