Home Gandurile mele Copii de 16 ani morti cu motocicleta

Copii de 16 ani morti cu motocicleta

447
0

Mai devreme am vazut o stire la TV cu 2 putoi morti intr-un accident de motocicleta. Aveau 16 ani si un motor de cateva mii de euro. Bineinteles ca nu aveau permis pentru asa ceva, insa acest lucru nu i-a impiedicat sa isi rupa gatul cu el pe la tara. Acolo totul este permis, nu e ca la oras. Acuma s-o zicem p-a dreapta, la tara nu exista politie. Acolo invata toata lumea sa conduca de la cele mai fragede varste.

Multi o sa spuna ca sunt cinic si ca ma bucur atunci cand cineva moare. Ei bine, nu… Nu ma bucur, insa nu pot sa stau indiferent cand vad atata prostie, ingamfare, mandrie si incosntienta la un loc. Adica ce sa cauti cu asa ceva cand nu ai permis? Cand nu ai varsta, cand nu ai nimic legal… Nu inteleg parintii cum au decis sa le cumpere asemenea motociclete dar hey, copilul e regele si trebuie pupat si-n cur, nu? Asa se educa copiii in ziua de azi. Parinti cu bani furati le dau de toate si acestora li se urca la cap. Incep sa se creada cel putin zei si iata unde ajung, din gard in pom, din pom in gard apoi la cimitir.

Parintii sunt de vina pentru tot. Atata timp cat nu se ocupa de educatia copiilor sunt principalii vinovati. Probabil sunt genul de oameni care merg pe zicala “E, lasa canu i se intampla tocmai copilului meu… Daca il prinde politia fara permis il scoate tata ca are bani.” Nu stiu ce credeti voi, insa eu cred ca si-au cautat-o… Cel de 23 de ani cu siguranta nu avea nimic in cap din moment ce s-a suit pe motocicleta cu un baiat de 16 ani, fara permis si toate cele… Parca nu-ti mai pare rau de nimeni cand vezi cata prostie zace in ei…

Previous articleCe se-ntampla-n Bucuresti?
Next articleDaciotii in Mongolia
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here