Home Gandurile mele 8 milioane evaziune la Strehaia

8 milioane evaziune la Strehaia

1360
0

Daca va intrebati de unde au tiganii bani, iata si raspunsul. Stirea cum ca tiganii de prin Strehaia au facut evaziune de 8 milioane de lei a umplut primele pagini ale site-urilor de stiri in ultimele zile. Cica metoda clasica a facturilor fictive si chestii de-asta fara munca. Pai doar mai vazu cineva tigan care sa munceasca chiar si pentru a da teapa? Nu frate, tiganul modern face afaceri paguboase cu statul, primeste Tva de la servicii fictive si asa mai departe.

Ma, da eu sunt curios functionarii care aproba returnarea de TVA, nu vad si ei cui dau banii? Nu vad si ei ca sunt tigani? Adica vre, numai faptul ca e tigan spune de la o posta ca e ceva necurat. Tiganii nu or sa aiba niciodata afaceri de milioane, sa fim seriosi… Tigan muncind sau tigan cu afaceri mari nu o sa vezi niciodata pentru ca afacerea mare se impleteste cu munca undeva pe traseu si din nou, ceva nu se potriveste.

Stau si ma gandesc ce as face eu daca as avea 8 milioane de lei… Asta inseamna aproape 2 milioane de euro. Pai te intrebi de de au tiganii MBW si Audi si Q7 si palate cu turnulete si kilograme de aur la gat? Sa nu ne mai miram, zic… Nu cred ca a existat problema mai mare in romania de cat aceasta a tiganilor, a celor care ies in evidenta cu ilegalitati. Nu as vrea sa generalizez, caci nu toti tiganii sunt hoti. Desi nu m-ar crede nimeni, cunosc tigani de treaga pe care te poti baza oricand la orice ora. Chestia e ca acestia sunt putini si se pierd printre cei care fac ilegalitati.

E greu sa muncesti, mai usor este sa fac evaziune fiscala si sa iei niste bani care nu iti apartin. Sunt 8 milioane de la stat adica 8 milioanele din buzunarele noastre veniti din taxe si impozite de oameni cinstiti…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here