Inca mai exista oameni fara homebanking?

Suntem atat de legati de internet si de banci in ziua de azi incat nu credeam ca mai exista oameni fara homebank. Aplicatia homebank costa in jur de 4 – 5 lei pe luna, in functie de banca si prin intermediul internetului, poti sa fac tranzactii de pe pcalcualtor sau chiar smartphone. Cu ce te ajuta? Pai simplu: nu te mai duc la banca atunci cand vrei sa transferi, nu te mai duci la banca sau la bancomat ca sa vezi ce suma ai in cont, nu te mai duci la banca sa vezi daca ti-a trimis cineva bani sau nu. In plus, ai acces la rapoarte periodice si nici o tranzactie efectuata nu iti scapa. Cu alte cuvinte, esti la zi cu situatia contului…

Nu ma vad ducandu-ma pana la bancomat doar ca sa va daca mi-au intrat banii in cont. am o aplciatie de la ING, banca de la care am si homebanking si in momentul in care sunt conectat la net pe telefon – adica mereu – primesc o notificare printr-un serviciu de tipul PUSH prin aplicatia ING Android. Este o idee destul de interesanta si destuld e utila pana la urma. Avem nevoie de aplicatii si tehnologie care sa ne ajute in demersurile noastre.

S-au dus vremurile in care erai legat de nenorocitul ala de bancomat din spatele blocului sau de pe stre strada. Din pacate, mai exista multe persoane fara homebank ce prefera varianta clasica: atunci cand au nevoie sa trimita bani sau sa verifice soldul, se duc prin ploaie, frig, vant, zapada la banca sau la bancomat.

Cred ca trebuie sa ne modernizam si noi putin, altfel riscam sa batem pasul pe loc din punct de vedere al mentalitatii in primul rand. Trebuie sa ne adaptam si sa primim noul in viata noastra indiferent de varsta.

Leave a Reply