Home Gandurile mele Doneaza in lei cate kilograme ai

Doneaza in lei cate kilograme ai

357
0

Mi se pare una dintre cele mai frumoase initiative pe care le-am vazut in ultima vreme pe internet. Este vorba despre o stranegere de fonduri pentru un spital de copii din Craiova, spital care are sa se construiasca din donatii. Bineinteles ca daca nimeni nu doneaza, nu o sa se stranga niciodata acesti bani. E nevoie ca toata lumea sa puna osul la treaba si sa faca un efort in acest sens.

Cat poate sa fie greutatea ta? 60?70? 100 de kg? Asta inseamna amxim 100 de lei pe care ii donezi pentru o cauza nobila. Daca stau sa ma gandes cmai bine, daca ma duc in oras si cumpar o pizza, un suc si un pachet de tigari s-au dus din start 50 – 60 de lei. Poate ar trebui sa ne gandim mai mult la altii si mai putin la noi. Trebuie sa incercam sa fin mai buni cu cei din jur pentru ca altfel, devenim niste fiinte destul de reci si insensibile si nu cred ca isi doreste nimenia sta.

Initiativa cu 1 leu / kg donatie apartine organizatiei 1leu.org, organizatia despre care va spuneam ca se ocupa cu constructia spitalului pentru copii din donatii.

Mi-ar place sa vad ca toti prietenii mei invitati pe Facebook participa la acest eveniment. Stiu ca e destul de greu sa urnesti oamenii cand e vorba de dat bani fara sa primeasca nimic in schimb, insa nimic nu este imposibil. Niciodata nu am incetat sa cred ca exista oameni cu suflet mare in Romania, chiar daca aparent, lucrurile se vad altfel. Mi-ar palce sa vad ca acest spital se va construi in curand, in urmatorii 5 ani macar pentru ca va dati seama de cati bani este vorba mai ales pentru utilaje.

Daca vreti sa facti o fapta buna, donati pentru aceasta cauza nobila greutatea voastra in lei 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here