Home Diverse Lipsa banilor, problema numarul 1 a romanilor

Lipsa banilor, problema numarul 1 a romanilor

148
0

Cu siguranta cu totii ne-am dori sa traim intr-o tara in care banii sa nu fie o problema. Acesta este dezavantajul comunismului ce ne-a stapanit pentru zeci de ani. Ne-a tinut in loc in timp ce Europa s-a dezvoltat. Multi spun ca daca comunismul nu s-ar fii napustit asupra Romaniei, astazi am fii fost la nivelul Marii Britanii ca si putere de cumparare.

Banii sunt o problema pentru noi din cauza faptului ca sunt putini. Nu e o noutate ce zic, nu? Cum sa traiesti bine cand salariul minim pe economie este 777 lei / 170 euro pe luna? Bine, nu ar fii o problema salariile daca preturile ar fii pe masura. Culmea, preturile sunt mai mari decat in Uniunea Europeana. Suntem cea mai saraca tara din UE si avem cele mai mari preturi.

Cum traiesc romanii atunci?

Romanii traiesc prost si de pe-o zi pe alta. Cel mai bine o duc cei care au parintii plecati in strainatate, cei care fac afaceri cu statul (adica fura) sau speculantii. Cine sunt speculantii? Cei care de exemplu cumpara GPL-ul cu 1.5 lei si-l vand cu 3 lei. Motorina la fel, benzina la fel, cartofii in piata la fel, nicio diferenta. Bani facuti pe spatele fraierilor si cam atat. Cred ca daca clientii ar stii cu cat cumpara speculantii marfa, nu ar mai cumpara niciodata de la ei.

Atunci cand esti cinstit si muncesti din greu pentru banii tai, e posibil sa ai dificultati in a depasi luna cu bani ramasi in buzunar. In acest caz, ai nevoie de un imprumut. Cred ca cu totii ne-am imprumutat la un moment dat la vecini, prieteni, rude, etc. Cel mai simplu este faci un credit nebancar, la care poti sa aplici online.

Din pacate nu toti avem norocul sa avem vecini sau prieteni cu bani. In acest caz, provident.ro ramane singura modalitate de a face bani rapid si fara batai de cap. Nu depinzi de nimeni, nu te rogi de nimeni, nu iti faci obligatii. Ce-i mai urat de cat sa ceri bani cuiva apoi acel om sa-ti ceara la randul lui N servicii? Cam asa se intampla pe la noi, romanii sunt oameni carora le place sa profite. Cu Provident nu iti mai faci obligatii stupide si nu mai depinzi de nimeni.

provident

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here