Gospodina de odinioara

Unde-i domne’ gospodina de odinioara? Unde-i femeia care trebaluia cat e ziua de lunga prin si pe langa casa? Unde-i femeia care spala, gatea, calca, crestea copii? Ei bine, aceasta femeie s-a transformat oleaca, nu a disparut cum am fii initial tentati sa credem. Femeia s-a modernizat si a inceput sa foloseasca tehnologia in avantajul ei.

Trebuie sa recunoastem ca scopul tehnologiei este acela de a-ti usura viata. Atata timp cat or sa existe aparate capabile sa-ti acorde timp liber sau sa te scuteasca de efort fizic, de ce sa nu le folosesti? Femeia moderna a invatat sa foloseasca o multime de aparate care-i permit luxul sa nu mai munceasca precum un robot de dimineata pana tarziu in noapte.

A apus vremea maturii

Aspiratorul este un asemenea aparat pe care gospodinele old school l-au imbratisat cu mare drag. Te scuteste de atata timp si efort fizic, incat astazi, nu cred ca mai exista casa in care sa se dea cu matura. Poate doar pe la tara sa mai reziste matura putin, la oras nu cred ca fie cazul. Gospodina de odinioara este femeie inteligenta care a inteles foarte bine cum sta treaba cu timpul liber.

Femeile sunt atat de cochete in ziua de azi, insa fac si treaba-n casa de te miri cand au timp pentru toate? Ei bine, sa aspiri nu-ti poate lua mai mult de jumatate de ora, e normal sa ai timp liber, nu? Mai ales daca folosesti si un aspirator Philips, de calitate superioara. Aveti aici unul ca sa va faceti o idee. Cu cat o sa folositi un aspirator mai puternic cu atat veti scapa de praf mai simplu si mai usor.

In urma cu cativa ani am cumparat si eu un aspirator de pe Philips.ro si va vine sa credeti sau nu, il am si-n sfanta zi de azi. Chiar daca sunt baiat mi-a placut intotdeauna sa am curat si-n masina si acasa. Am optat pentru un aspirator Philips nu pentru ca sunt “gospodin”, ci pentru ca am nevoie de calitate. M-am saturat de vaicarelile prietenilor ce au optat pentru un aspirator ieftin, chinezesc.

Ideea este sa cumperi un aspirator cu care sa iti faci treaba, nu cu care sa te chinui. Cate povesti cu aspiratoare arse dupa doar cateva luni am auzit, nici nu vreau sa ma gandesc. Nici la povestile in care aspiratorul nou nu era in stare sa traga nici scrumul de tigara…

 

philips

Leave a Reply