Iesi in evidenta cu un ceas FOSSIL

Sa iesi in evidenta in Romania zilelor noastre nu e deloc dificil pentru ca societatea s-a mulat foarte bine pe ideea de copy – paste. Cei cu personalitate proprie, nu imprumutata, vor reusi intotdeauna sa iasa in evidenta prin cateva mici accesorii, nu e nevoie sa se imbrace diferit sau sa faca cine stie ce nebunii. Ceasul de mana este un accesoriu care o sa va garanteze faptul ca iesiti in evidenta si o sa va spun imediat de ce.

Iata 3 motive pentru care ceasul de mana te va ajuta sa iesi in evidenta

  1. In primul rand, ceasul a devenit un accesoriu fashion. Nu mai are utilitate pentru ca tehnologia a preluat functionalitatea lui si a dus-o la urmatorul nivel. Cei care se imbraca inspre fashion intotdeauna ies in evidenta. Lipsa de fashion de pe strada e destul de evidenta si e destul de usor sa fii observat daca porti un ceas FOSSIL precum cel de aici.
  2. Personalitatea este pe cale de disparitie. Atata timp cat vom continua sa copiem precum niste maimute tot ce vedem la TV, slabe sanse sa vedem preponderent oameni cu personlitate proprie pe strada. Poti capata personalitate atunci cand porti un accesoriu care pentru multi nu are nici un rost. Ei bine, pentru tine ceasul de mana are rost si devii diferit daca il porti.
  3. Capeti o oarecare eleganta, una ce nu se confunda nici cu personalitatea nici cu elementul fashion. Te apropii putin de ideea office – business. Capeti si o usoara aura de gentleman si de om ingrijit.

Daca te-ai hotarat ca vrei sa fii altfel, trebuie sa incepi sa iti cauti un ceas pe masura ta. Cred ca iti va fii destul de dificil pentru ca sunt sute de modele si sute de magazine. Totusi, dintre toate magazinele online pe cate le cunosc, pot recomanda elefant.ro. Au preturi sub celelalte magazine online si offline.

Nu va pot recomanda insa magazinele offline din cauza preturilor mari pe care le practica. Intr-un fel, sunt de inteles pentru ca acele spatii in care isi expun marfa sunt inchiriate si trebuie sa stranga mai multi bani pentru a supravietui. Offline-ul a incetat de multa vreme sa mai fie o solutie atunci cand avem nevoie de ceva. Internetul a devenit suportul perfect pentru cumparaturi si cred ca nu se vor schimba prea multe lucruri in viitorul apropiat in ceea ce priveste mediul offline.

elefant

Leave a Reply