Home Gandurile mele Windows 10 va fi gratuit pentru Insideri

Windows 10 va fi gratuit pentru Insideri

400
0

Ce sunt Insiderii?

Insiderii sunt acei oameni care au accesat programul de testare Microsoft a sistemelor de operare, in cazul nostru, Windows 10, ca el e pe vine cum s-ar zice… Pur si simplu iti faci un cont pe pagina Windows Insider (vezi si tu pe Google link), descarci sistemul de operare in format ISO, il pui pe stick si il instalezi. Vei primi o cheie de licenta de insider ca sa poti instala sistemul, stai chill. Doar nu vi se da Activator sau ceva de genul 😀

Cine beneficiaza gratuit de Windows 10?

Deocamdata, sunt doua categorii ce vor beneficia gratuir de acest sistem de operare, dupa cum urmeaza:

  1. Cei care au cumparat deja un sistem de operare Windows 7 sau Windows 8 vor putea face UPGRADE gratuit la Windows 10. O solutie destul de interesanta aleasa de cei de la Microsoft, acuzati in ultima vreme de masuri “antisociale” in ceea ce priveste relatia cu clientul. Prina cest pas, Microsoft se apropie putin de utilizatori si le ofera o mica surpriza.
  2. Cei care au fost inscrisi in programul Windows Insider de asemenea, vor primi ultimul BUILD activat, deci Windows 10 gratuit. Evident, va putea fi folosit pe o singura masina si este o surpriza placuta tinand cont cat costa o licenta de Windows 8.1 pro (vreo 700 de lei).

Nu stiu ce credeti voi, insa mie mi se pare ca politicile Microsoft incep sa devina din ce in ce mai populare si mai apropiate de client. Chiar daca preturile pentru un sistem de operare Windows nu sunt nici pe de parte accesibile romanilor, iata ca exista posibilitatea si pentru cei fara posibilitati financiare sa puna mana pe o licenta Windows. Nu stiu ce pret va avea Windows 10 cand o sa iasa in iulie pe piata, insa cu siguranta va fi undeva pe la 700 de lei, ca si Windows 8 de altfel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here