Avem motive sa inchiriem o masina?

Afacerile genul rent a car au inceput sa functioneze si in Romania. E drept, in strainatate functioneaza de zeci de ani, era momentul sa porneasca si la noi acest trend. Am spus de multe ori ca suntem in urma occidentalilor cu cel putin 50 de ani? Iata dovada cea mai clara… Abia anul acesta afacerile cu masini inchiriate au inceput sa se ridice cat de cat.

Care este motivul pentru care avem rent a car in Romania?

S-a schimbat mentalitatea sau mai bine zis a inceput sa se schimbe. Tot mai multi oameni de afaceri dar si persoane fizice au inceput sa realizeze ca nu are rost sa foloseasca masina personala in anumite situatii si ca e mai convenabil sa inchiriezi o masina de la o firma privata.

Care sunt motivele principale pentru care ar trebui sa inchiriezi o masina?

Daca stam sa ne gandim putin, cred ca sunt cel putin 4 sau 5 motive pentru a inchiria o masina, printre care enumeram:

  1. Siguranta unei masini complet functionale atunci cand suntem contra timp. Nu stiu daca altii au patit-o, insa eu am fost nevoit sa calatoresc cu o masina pe jumatate functionala intre localitati destul de indepartate. Nu e un sentiment tocmai ok si nu as recomanda asta nimanui mai ales daca sunteti presati de timp. Inchiriati o masina pentru siguranta!
  2. Riscul de accident atunci cand pleci in vacanta. Incredibil sau nu, romanii au inceput sa inchirieze masini pentru a evita reparatiile inutile in caz de accident. Pai daca pleci de la Timisoara la Constanta faci o zi pe drum cu masina si exista un risc foarte mare sa ai evenimente rutiere.
  3. Preturile mici incurajeaza aceste afaceri. Atunci cand esti incurajat de pret sa inchiriezi o masina, cu siguranta vei alege sa forjezi masina altuia prin gropile din Romania de cat sa mai pleci la drum cu a ta.
  4. Ecomomia generala poate sa fie un factor destul de important. De exemplu, pleci din Portugalia cu masina pana in Romania? Cati 500 de euro cheltui pe drum? E mai economic sa iei avionul pana la Bucuresti si de acolo sa inchiriezi o masina de la  fmnrent.ro.

Din punctul meu de vedere, o sa vedem tot mai des oferte pe la masinile de inchiriat. Sunt o solutie destul de moderna si reprezinta o afacere de viitor. Daca v-am facut curiosi, vedeti online una dintre cele mai bune forme de rent a car din Romania.

Leave a Reply