Cei mai nepoliticosi concurenti

Urmaresc destul de des competitii de oameni talentati si imi plac foarte mult, Vocea Romaniei, The Voice international, AGT, BGT si altele. Imi place sa descopar oameni noi care pana in acel moment nu aveau nici o treaba cu industria muzicii sau a showbiz-ului.

Pe langa talentele minunate descoperite prin intermediul acestor clipuri postate pe Youtube (sursa mea de informare), am descoperit si cativa candidati la ceva concursuri de talente gen XFActor care nu pot suporta criticile, care desi nu au voce insista in ideea ca sunt foarte buni.

De multe ori ma intreb ce fac parintii cu acesti copii? Nu trebuie sa fii profesor de muzica pentru a-ti da seama ca cineva nu are voce muzicala sau ca nu va avea niciodata o cariera in acest sector. Dupa cum spuneam, pe langa faptul ca nu au voce sunt si foarte nepoliticosi.

Adica frate, inteleg… Iti incerci norocul si crezi ca poate vei avea o sansa intr-un astfel de concurs… Dar sa vii acolo si sa te faci de ras in ultimul hal mi se pare prea mult. De-asta zic, unde le sunt parintii care sa ii traga de maneca si sa le zica: nu ai nici o treaba cu cantatul?

Cum spuneam, nu inteleg reactiile lor cand un juriu le spune ca nu au voce… Chiar asa o viata intreaga cineva le-a cantat in struna? Toata lumea a incurajat niste afoni? Cred ca acesti oameni trec de preselectie doar pentru a face audienta cu personalitatea lor sarita de pe fix. Toata lumea are de castigat daca iese si un pic de circ, nu? Telespectatorii stau cu ochii lipiti de ecran iar acesta este si scopul…

 

 

 

Leave a Reply