Biroul in ideea de afacere

Desi in Romania ideea de a avea un birou traznet inca nu a prins contur, in strainatate este din ce in ce mai la moda. Ideea este simpla: atunci cand ai un birou, un sediu amenajat modern, de calitate si cu foarte multa personalitate, oricine iti calca pragul ramane impresionat. Ramane impresionat poate nu de amenajarea in sine, ci de spiritul firmei cu care doreste sa incheie o afacere. Una e sa intri intr-un birou alb, in interiorul caruia sa nu ataraga nimic atentia asupra faptului ca ai de-a face cu niste oameni cu multa personalitate si alta e sa dai nas in nas cu modernul, cu calitatea si cu personalitatea.

Sunt de parere ca pe masura ce reusesti sa impresionezi in orice mod, afacerea este pe jumatate incheiata. As sfatui pe toata lumea sa isi amenajeze biroul ca la carte cu ajutorul firmelor de specialitate precum cos.ro. Va recomand Cos.ro pentru ca sunt cea mai veche firma din Romania care livreaza birouri la cheie de vreo cativa ani buni. Calitatea este litera de lege la ei si intotdeauna sunt obisnuiti sa multumeasca clientul. Nu exista jumatati de masura pentru ei sau client care sa nu primeasca intocmai ceea ce isi doreste. Nu exista intarzieri sau “nu se poate”. Atata timp cat exista imaginatie, orice este posibil.

Chiar daca romanul este mester mare, aceasta sarcina trebuie lasata in seama profesionistilor. Ca sa va conving, aveti aici un mic portofoliu. Cu siguranta veti ramane cu gura cascata exact cum am ramas si eu. Daca sunteti pasionati de arhitectura si design interior, nu aveti cum sa va duceti sa lucrati cu alta firma dupa ce ati vazut acest portofoliu.

In anii urmatori, lucrurile vor evolua si in Romania in directia mai sus mentionata, adica inspre calitate. Va conta din ce in ce mai mult aspectul afacerii inca din stadiul de amenajare a biroului. Incepem sa gandim in modul “Daca aceasta firma a investit atat de mult in imaginea lor, clar sunt niste oameni seriosi la conducere cu care am incredere sa fac afaceri”.

Desi inca suntem controlati de sintagma ieftin – mult, vom scapa de ea in anii ce urmeaza pentru ca nu exista calitate in ieftin. In ieftin, exista doar subzistenta. Ideea e destul de simpla: daca vei putea sa oferi calitate si sa faci impresie, vei avea succes in afaceri.

Leave a Reply