Home Diverse Scapa de datorii cu un amanet auto

Scapa de datorii cu un amanet auto

411
1

Viata in Romania este destul de dificila pentru ca avem de-a face cu un stat ce nu are grija de cetatean si cu un cetatean ce nu poate sa aiba grija de el insusi. Nu ai cum sa ai grija de tine atata timp cat salariile sunt asa cum sunt. Se traieste greu iar banii nu ajung de la o luna la alta. De multe ori spuneam faptul ca traim din datorie in datorie. Mai in gluma, mai in serios, cred ca e adevarat pentru ca tot mai multi prieteni imi spun ca se imprumuta pentru a achita ba una, ba alta. Nu sunt bani si din pacate lucrurile nu se vor schimba prea curand.

Scapa de datorii cu amanet auto. Daca ai nevoie d ebani pentru o perioada relativ scurta de timp, ai aceasta solutie disponibila. Stiu ca lumea nu prea are incredere in amanet, insa este o modalitate destul de sigura de a face rost de bani fara batai de cap. Exista un contract care se semneaza de ambele parti iar conditiile sunt avantajoase, la fel si dobanda.

Am povestit intr-un articol trecut ce a patit un prieten care a decis sa se imprumute la camatari, fara contract si cu dobanzi foarte mari… In loc sa isi recupereze masina de la ei la final de scadenta, a ramas fara ea de tot din pricina tacticilor camataresti: dobanda din 20% a ajuns 40% si asa mai departe. Va dati seama ca omul nu a avut cum sa plateasca asemenea dobanda, doar banii nu se fac cu ciocanul pe bordura. Este strict vina lui, nu trebuia sa se incurce cu asemenea oameni.

Asta cred ca este cea mai des intalnita problema a societatii contemporane: graba si lipsa de informare. Nu cred ca ar risca nimeni cu camatarii atata timp cat exista solutii avantajoase precum amanetul. Traim in era informatiei si nu profitam de ea deloc. Intr-un fel, putem spune ca fiecare isi merita soarta. Unde nu-i cap, vai de picioare si invers.

Voi recurge si eu la amanet auto in cazul in care voi avea nevoie de bani pe perioade scurte, caci in ziua de azi oricum vecinii si prietenii nu mai au nici o putere. De cat sa ma duc sa ma milogesc pe la X si pe la Y, mai bine imi vad linisti de treaba si rezolv cum pot problema.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here