Legea celor 20

De azidimineata nu fac altceva de cat sa alimentez masini cu 20 de lei gaz. In litri, sunt undeva la 8 litri si iti ajung in medie 70 – 80 de km daca mergi decent inafara localitatii. Ma uitam adineaori pe vanzare, am 27 de masini din care 10 alimentari de 20 de lei. Nu stiu ce se intampla, insa pe final de luna nimeni nu mai are bani. Toti se trag pe cur de la o zi la alta in asteptarea salariului ce va sa vina abia peste 2 sau chiar 3 zile, depinde de fiecare.

Oare in strainatate la fel se face? Se alimenteaza cu 4 euro GPL? Cum sa te duci la Peco in Germania de exemplu si sa ceri GPL de 4 euro? Cred ca iei bataie in secunda doi. Dupa ce ca un plin de gaz nu face mai mult de 150 de lei (vreo 60 de litri), sa mai vii sa bagi si cu taraita e prea mult. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu sunt suparat din pricina faptului ca oamenii nu alimenteaza de mai multi bani, sunt indispus din cauza comoditatii lor.

Adica frate, nu ai bani sa zicem, mai sunt cateva zile pana la salariu… Da-o naibii de masina si mergi pe jos pana faci rost de bani sa alimentezi calumea. Nu stiu cum sunt altii, insa mie unul mi-ar crapa obrazul de rusine sa ma duc la Peco si sa bag gaz de 20 de lei in conditia in care 1 litru de gaz e la jumatatea benzinei. Ca si cum as merge la Peco sa bag benzina de 10 lei, nici macar 2 litri de benzina.. Sunt de acord ca saracia atinge cote maxime in Sud-Vestul tarii, insa si comoditatea la fel. Sa nu mai zic de nesimtire si de puturosenie

Leave a Reply