Home Gandurile mele Dinamo Steaua : 1-3

Dinamo Steaua : 1-3

59
0

Meciul secolului s-a lasat cu schingiuire. Cainii rosii au luat-o in freza si au schelalait de-i auzeai din Ilfov. Nu stiu de ce a trebuit sa castige Steaua, caci nu mai e de mult echipa lui Rosu, Stoica, Raducanu si alti fotbalisti cat de cat mai importanti oleaca. Dinamo a luat o bataie sora cu moartea si antrenorul cica nu a putut sa treaca peste infrangerea rusinoasa. Stateam si ma gandeam despre ce rusine este vorba? Dinamo se afla parca pe locul 8 in clasamentul Ligii 1, loc pe care nu credeam niciodata ca o sa vad aceasta echipa.

Lucrurile se schimba si odata cu ele ne schimbam si noi, oamenii. Ca s-o zicem p-a dreapta, s-a cam dus valoarea din tara. Nu mai avem jucatori si nici centre in care sa descoperim si sa crestem talente prin copii. Nu e de mirare ca se intampla ceea ce vedem astazi. Steaua a avut putin avantaj datorita trecutului si banilor care s-au adus la echipa printr-o geanta sau alta, pardon, forma sau alta. In cupe, nici o echipa romaneasca nu mai este de luat in seama, cu atat mai putin echipa nationala care candva facea furori in Europa.

Steaua pe alta parte se pare ca duce lupte pentru emblema, pentru nume, pentru cate si mai cate nimicuri. De cand Gigi Becali a preluat echipa, aceasta a baltit din scandal in scandal. Nu este normal ceea ce se intampla si sa speram ca odata si odata forbalul romanesc va atinge din nou cotele pe care odata reusa sa le atinga. Asteptam jucatorii de valoare care ne lipsesc atat de mult, la toate echipele din tara. Un campionat puternic inseamna valoare echivalent distibuita si sa speram ca il vom avea candva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here