Scapa de datorii cu Provident

Romania este din pacate tara in care traiesti de la datorie la datorie fara sa ai ocazia sa iesi la lumina. Viata este scumpa, alimentele sunt scumpe, medicamentele scumpe, totul este scump. Singura ocazie sa iesi la liman de la o luna la alta este datoria. Te imprumuti in stanga si in dreapta pentru a achita facturi si pentru a avea bani de paine. Foarte multi romani traiesc in acest mod si cel mai grav este atunci cand ai nevoie de bani si nu ai de la cine sa te imprumuti. Nu toti avem prieteni sau vecini care traiesc destul de bine astfel incat sa isi permita sa dea bani altora.

Salvarea vine de la Provident, una dintre putinele institutii nebancare din Romania ce-ti poate acorda un credit de nevoi personale pe care sa il achiti rapid, intr-un an de zile. Astfel, plata intretinerii sau facturilor carora nu le faci fata se poate rezolva fara sa te mai imprumuti la vecini sau la prieteni.

De ce Provident?

  • Durata mica de creditare te avantajeaza. Cei care s-au incurcat cu bancile macar o data stiu cat de dificil este de dus la bun sfarsit un credit pe 4 sau 5 ani. Este aproape imposibil pentru ca nu iti garanteaza nimeni ca vei avea serviciu peste 5 ani.
  • Incasarea la domiciliu a ratei. Eu unul am un credit la o banca si imi e destul de dificil s achit lunar rata din pricina faptului ca trebuie sa iau banii si sa ma deplasez la banca, sa stau la coada vreo 10 minute. Mi-ar place sa vina un reprezentant la bancii cum au cei de la Provident acasa la mine sa ridice banii.
  • Poti restitui o parte a ratei in fiecare saptamana. Pui de-o parte si astfel nu te trezesti la final de luna cu milioane de plata. Sunt multi carora le convine acest mod de achitare a creditului pentru ca fac ciubucuri pe la serviciu si achita rata din acest ciubuc. Daca achiti o data pe luna cu siguranta iti va fii greu sa pui leu pe leu.

Cu Provident, ai banii la nevoie, nu trebuie sa astepti analiza dosarului ca la banca, nu dureaza o luna de zile ci doar 24 de ore. Gasiti aici mai multe detalii daca v-am starnit interesul. Cu toate ca speram la o tara decenta in care locuitorii nu au nevoie sa se imprumute pentru a scapa de datorii, sunt doar vise. Avem bafta ca exista Provident, institutie nebancara capabila sa iti dea banii necesari intr-un timp foarte scurt.

Leave a Reply