Home Diverse Unde poti trai o aventura in Romania?

Unde poti trai o aventura in Romania?

20
0

Daca esti genul dependent de adrenalina, vine un moment in viata ta cand iti pui aceasta intrebare. Ei bine, ai de ales: te duci cu bicicleta prin traficul din Bucuresti, stai la coada le finante pentru plata impozitelor sau mergi la urgente la un spital de stat… Cu siguranta vei avea parte de multi nervi si adrenalina… Glumeam, nu la acel gen de adrenalina ma refer. Ma gandeam la o aventura traita in Romania prin care sa te relaxezi, nu sa-ti faci un car de nervi.

Trebuie sa iesi din cotidian si din rutina din cand in cand. Viata in Romania poate sa devina de multe ori anosta si plictisitoare. Depresia este o boala pe care o contactam din pricina lipsei de activitate care sa ne bucure. Parca din ce in ce mai multi sunt cei care sunt obligati sa munceasca niste joburi ce nu le aduc nici o satisfactie. Pai cati dintre voi cunoasteti oameni care lucreaza in domeniul care-i pasioneaza?

Adrenalina si distractie garantata primesti de exemplu intr-o aventura offroad organizata de cei de la smartexperience.ro. Am observat ca din ce in ce mai multe firme isi scot angajatii la asemenea ruperi de ritm tocmai pentru a evita rutina si stresul. Cu cat un angajat devine mai stresat cu atat isi pierde mai repede cheful de munca. Trebuie sa invatam sa tinem la angajati, nu sa incercam sa ii jupuim de bani cum e moda in acest moment. Toata stima pentru patronii care nu uita de unde au plecat si care au grija de proprii angajati. Viata merita traita la extrem doar din punct de vede al distractiei. Aveti mai multe detalii aici daca sunteti interesati de experiente unice.

Desi viata in sine in aceasta tara este o aventura, pentru multi nu este una tocmai placuta. Drept urmare, tot mai multi aleg sa paraseasca tara, sa fie sclavi la capsunile altora si sa culeaga prunele germanilor. Si in Romania este de munca, insa atata timp cat o sa se mearga pe ideea de pacalire a angajatului si de bataie de joc, nu o sa munceasca nimeni aici. Sunt romanii fraieri, insa toate au o limita. Pai cand vezi ca aduci unui patron sute de milioane pe luna si el nu iti mai pune la salariu nimic de la an la an, clar incepi sa te orientezi catre strainatate unde chiar daca e de munca, e o aventura care merita traita. Una e sa muncesti ca un sclav 16 ore pe zi pe 800 de lei si alta e sa muncesti 16 ore pe zi pentru 7000 de lei pe luna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here