Home Diverse Cum sa fii o gospodina desavarsita?

Cum sa fii o gospodina desavarsita?

107
0

In ultimii ani ne confruntam cu o problema tot mai acuta: disparitia gospodinelor. Simt si vad treaba asta pe zi ce trece. E de ajuns sa arunc o privire in jur si  vad fetele care nu fac altceva toata ziua de cat sa se aranjeze si sa isi faca ungiile. Pai imi spuneti voi mie ca acele fete stiu sa gateasca si sunt primele la spalat vase? Nu am intentia de a jigni pe nimeni, insa trebuie sa spunem lucrurilor pe nume. Gospodina clasica este pe cale de disparitie si nu cred ca se poate ceva in aceasta privinta.

Mai exista un motiv pentru care nu mai avem gospodine: timpul. Timpul in ultima vreme este cel mai mare dusman al nostru. Cu totii incercam sa ne cladim un drum in viata, suntem tot mai ocupati cu propria cariera si cu indeplinirea viselor, astfel incat e mai usor sa platim pe cineva sa ne gateasca sau sa ne faca curat prin casa.

Cu toate acestea, daca vrei sa fii o gospodina nu trebuie sa faci altceva de cat sa fii putin inteligenta. Chiar daca nu ai prea mult timp la dispozitie, exista cateva aparate care te vor ajuta destul de mult in economisirea timpului. S-au dus vremurile cand matura era unealta cea mai avansata dintr-o gospodarie. Astazi avem electrocasncie foarte moderne care ne ajuta si ne ofera intr-un fel un motiv in plus sa ne dorim ordine si curatenie.

Care sunt aparatele ce-ti usureaza munca intr-o gospodarie si de ajuta sa devii o gospodina desavarsita?

  • Masina de spalat mi s-a parut a fi aparatul cel mai util. Daca mai devreme discutam despre antica matura, masina de spalat te ajuta sa scutesti o gramada de timp dat si efort fizic. Cu totii am spalat macar o data la mana si am vazut ca nu e chiar floare la ureche. Spalatul la mana poate fii un antrenament destul de dur chiar si pentru un barbat.
  • Aspiratorul se alfa pe locul doi pentru ca desi pierzi timp cu el, nu depui efort fizic. Sa te plimbi cu el dintr-o camera in alta nu cred ca poate fi considerat efort fizic intens.
  • Robotul de bucatarie, dupa cum ii spune si numele, face minuni in bucatarie, scuteste timp si efort. Gasiti unul pe shopidoki.ro destul de performant, care va va scuti de multa munca.
  • Fierul de calcat. Ei bine, aici voiam sa ajung. Calcatul hainelor a inceput sa fie o activitate destul de “stearsa” din program. Eu unul nu cunosc pe nimeni care sa isi mai calce hainele, asa ca aceasta activitate trebuia trecuta pe lista unei gospodine desavarsite, pe cale de disparitie bineinteles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here