Home Gandurile mele RCS RDS a imbunatatit serviciul relatii clienti

RCS RDS a imbunatatit serviciul relatii clienti

937
0

Zilele trecute am avut o surpriza destul de placuta legata de RCS RDS, furnizorul meu de internet si telefonie mobila. M-am plans de multe ori si in multe articole in legatura cu serviciul lor de relatii clienti. Stiti voi, acel departament unde suni si iti spui oful in cazul in care esti nemultumit de serviciile lor. Daca pana acum inafara de viteza internetului si pretul abonamentului la telefonie mobila, nu aveam nimic bun de spus la adresa lor, saptamana aceasta m-au surprins in mod placut de doua ori chiar:

  1. De fiecare data cand am sunat la relatii clienti, nu am mai fost nevoit sa ascult melodia tipica celor care asteapta sa fie preluati de catre operatori. Legatura s-a facut instant in miez de zi, cand de obicei asteptai si 10 minute. Imbunatatirea este colosala si merita laudata si apreciata. Mereu am urat sa astept 5 sau 10 minute sa fiu preluat de un operator atunci cand am o problema. Traim in secolul vitezei si se pare ca RCS RDS a inteles acest lucru. Mai bine mai tarziu de cat niciodata.
  2. Saptamana trecuta am avut o defectiune pe care am raportat-o serviciului relatii clienti. Pot spune ca am fost sunat de cel putin 5 ori in 2 zile sa ma intrebe daca mai sunt probleme. Din diverse motive nu am reusit sa le raspund si au insistat doua zile la rand cu telefoanele. Din nou, apreciez grija pentru client si sper sa nu fie ceva intamplator. Daca e ceva intamplator, ii voi taxa ca atare in articolele viitoare.

Vesti bune asadar, ma bucur ca se mai intampla si lucruri pozitive legate de RCS RDS, altfel ar fi si pacat sa se piarda intr-o mare de clienti nemultumiti. Chiar daca are monopol, pe piata exista optiuni si se pare ca au inteles destul de bine treaba asta.

Previous articleBilant de martie
Next articleClientii care nu vor sa pastreze bonul fiscal vor fi batuti cu ciomagul
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here