Combaterea stresului cu Rhodiolin Calvita

Problema principala a vremurilor pe care le traim o reprezinta stresul. Avem de-a face cu stres acasa, stres in trafic, sa nu mai pomenim de locul de munca. De fiecare data cand ma gandesc la ziua de maine, automat la gandesc la job. Siguranta jobului in ziua de azi nu prea mai exista. Romania care oferea ceva cetatenilor sai s-a evaporat de mult, de pe vremea in care parintii nostri, al celor sub 25 de ani aveau inca serviciu. Noi, cei tineri, suntem cei mai afectati de stres pentru ca nu avem nimic. Nu avem case, nu avem masini, nu avem familii si fara un suport financiar consistent nici nu poti avea ganduri de asa ceva.

Ca sa intemeiezi o familie in ziua de azi ai nevoie in primul rand de un serviciu stabil. Ai nevoie de un serviciu foarte bine platit. Ganditi-va la faptul ca un copil daca apare nu poate trai cu aer si dragoste. Are nevoie de jucarii, tratamente, etc etc. Apoi, daca stai sa te gandesti si la un acoperis deasupra capului, te descurajezi si mai mult. Iarasi stres cat incape. Cele mai multe familii se destrama in ziua de azi din cauza implicaitilor exterioare a celor care locuiesc cu cei doi… Parinti, rude, care locuiesc in aceeas casa nu sunt o idee prea buna pentru ca stiti si voi cum sunt romanii. Isi baga coada peste tot exact pe unde nu ar trebui.

Asadar, ai nevoie de o casa in care sa stai doar tu cu nevasta, fara sa se implice nimeni in viata voastra. Ca sa cumperi o casa in ziua de azi ai nevoie de o ipoteca de vreo 300 de euro pe luna pentru vreo 30 de ani. Cine iti da tie salariu de 900 de euro pe luna ca sa poti ajunge la pragul maxim de indatorare de 30%? Cine iti garanteaza faptul ca peste 2 ani vei mai avea acelasi job bine platit? Pentru ca sa fim seriosi, un job in Romania platit cu 900e lunar este foarte bine platit. Jumatate din angajatii acestei tari lucreaza pe salariul minim pe economie care este undeva la 724 lei net, bani in mana. Cei care lucra pe 700 de lei lunar e clar ca nu vor fi bagati in seama de banci. Pai ce banca iti da casa cu 250 de lei rata la ea pe luna? In cat timp o achiti asa? In 300 de ani?

E foarte mult stres in jur, intr-o societate departe de capitalismul visati de altii pe la revolutia din 89. Nu-ti mai ramane de cat sa cauti rhodiolin calivita pret si cu ajutorul acestora sa reusesti sa inaintezi in viata mai putin stresat.

Leave a Reply