Triciclete de la Smart Trike

Imi aduc aminte de bucuria pe care o simteam copiil fiind atunci cand ma plimbam cu tricicleta. Abia asteptam sa vina tata de la serviciu ca sa ne duca pe mine si pe sora mea la plimbare cu tricicletele. Erau alte vremuri atunci, nu existau telefoane mobile smartphone, tablete, nici macar calculatoare. Tin minte ca nici macar telefon fix nu aveam sau cablu Tv… Ne uitam cu antena pusa pe bloc la TVR 1 si TVR2. Parca altfel simteai orice activitate atunci cand nu aveai alternative de distractie in alte forme. Simpla plimbare cu tricicleta devenea o adevarata aventura pe care o asteptai toata ziua… Minte de copil…

Probabil si acum m-as mai plimba cu tricicleta daca as avea una pe masura mea. Am cam crescut… Sunt de parere ca cei mici trebuie sa simta o bucurie mult mai mare atunci cand desfasoara activitati sau atunci cand se joaca departe de calculator sau smartphone ori tableta. Colectivitatea este singura capabila sa integreze social copiii. Trebuie sa se joace impreuna, sa se plimbe impreuna, sa se imprieteneasca in mod real, nu virtual. Nu vreau sa se inteleaga faptul ca tehnologia este ceva rau, insa trebuie sa recunoastem ca intr-o lume mai tehnologizata ca oricand, socializarea este pe cale de disparitie si se ascunde in spatele unui monitor.

Parintii care doresc sa faca o bucurie celor mici pot sa cumpere de la smart trike o tricicleta care ii va tine departe de calculator pentru o buna bucata de vreme. Nu cred ca exista copil care sa nu iubeasca plimbarea propulsata prin diverse mijloace alternative. Stim cu totii ca cei mici marea majoritate sunt niste lenesi abia dezvatati de tinutul in brate si caratul in carca… Asa ca un mijloc de transport corespunzator nevoilor lor lenese este binevenit. Prin intermediul unei triciclete copiii fac si miscare… Nu ca ar avea nevoie in mod special, fiind adevarti vulcani de energie, care erup la infinit.

Ma gandeam sa fac si eu cadou unui verisor mai micut o tricicleta. Anul acesta, Pastele pica la inceputul lunii aprilie, asa ca la inceput de primavara, nu cred ca exista un cadou mai frumos decat unul capabil sa il faca pe copil sa stea mereu afara, la joaca si sa se bucure cat poate de mult de aceste zile insorite si calduroase, facandu-l in acelasi timp sa uite de calculator si jocurile solo.

Leave a Reply